Η ανατριχιαστική ασθένεια νεαρού άντρα: Τον τρώνε ζωντανό εκατοντάδες σκουλήκια στον εγκέφαλό του - 8 περιστατικά σε όλον τον κόσμο

Τρομακτικά πλάνα ενός άντρα που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια. Έχουν αναφερθεί μόνο 8 περιστατικά στον κόσμο.
 

Με μια βαθιά ρωγμή στο κρανίο του, έχει εκατοντάδες σκουλήκια να τον τρώνε κυριολεκτικά ζωντανό. Οι σκηνές μοιάζουν από ταινία τρόμου, με το ανατριχιαστικό βίντεο να δείχνει σε όσους πάσχουν από μυΐαση.

Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές από τότε που ανέβηκε στο LiveLeak, με μόνο 8 περιπτώσεις μυΐασης (μόλυνση στον εγκέφαλο) να έχουν αναφερθεί παγκοσμίως. Ο άντρας μπορεί να ακουστεί να λέει "είναι αδύνατο" ενώ τραβούν βίντεο από το τι συμβαίνει στο κεφάλι του.

Τα σκουλήκια τρέφονται από την ανθρώπινη σάρκα και αν μια τέτοια περίπτωση αφεθεί χωρίς θεραπεία μπορούν να μασήσουν και να καταστρέψουν τα οστά και τους μαλακούς ιστούς του προσώπου, τη μύτη και τα μάτια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση των ματιών και του εγκεφάλου, να προκαλέσει μηνιγγίτιδα ή ακόμα και θάνατο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ