Συνεχίζονται οι μαζικές απεργίες και την Κυριακή - Κλειστά βενζινάδικα και εμπορικά - Νέες πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Μαζικές απεργίες και κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει σχεδόν όλοι οι φορείς για την Κυριακή, ανήμερα της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική κινητοποίηση και την Κυριακή, «για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στην κοινωνική ασφάλιση, τη νέα φοροκαταιγίδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του. η προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα στα εξής σημεία: 
- Στην Ομόνοια. Οι λαϊκές επιτροπές Α Αθήνας, Δυτικού και Βόρειου τομέα.
- Στην Παλιά Βουλή. Τα συνδικάτα ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, σύλλογοι των αυτοαπασχολούμενων. 
- Στύλους Ολυμπίου Διός. Οι Λαϊκές επιτροπές Ανατολικού και Νότιου τομέα και Πειραιά. 
 Είναι ώρα αγώνα! Όλοι στους δρόμους!".

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συνεχίζει την απεργιακή της κινητοποίηση, διατηρώντας τα πλοία δεμένα στα λιμάνια μέχρι την Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα, η απεργία θα ισχύει για όλες τις κατηγορίες πλοίων έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου.

Παράλληλα και η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, απευθύνει κάλεσμα για δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Κυριακής

Κλειστά θα είναι την Κυριακή και τα βενζινάδικά, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013 αποφάσισαν από κοινού ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ.

Διαβάστε επίσης: Με προβλήματα και σήμερα οι μετακινήσεις: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ