Αποκλ. Ποιος είναι ο σχεδιαστής που οι πιο ''ισχυρές'' κυρίες της πολιτικής πίνουν νερό στο όνομα του;

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Πάρης Βαλταδώρος έχει την τύχη να ντύνει 2 σιδηρές κυρίες της πολιτικής...

 

Η πρώτη είναι η Ραχήλ Μακρή, που όταν τον ανακάλυψε στην Βουκουρεστίου κατάλαβε ότι για τις επίσημες εμφανίσεις της  ο χαρισματικός Πάρης ταιριάζει στο γούστο και στο στιλ της.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του designer είναι οι γραμμές που παραπέμπουν σε γλυπτά, οι φραμπαλάδες, το sur mesure ράψιμο και η φινέτσα ενός καλοραμμένου ρούχου.

Όταν η Ραχήλ που ήδη της άρεσε το ντύσιμο και η πρωτοτυπία στις μοντέρνες εμφανίσεις της κατέληξε στον Πάρη Βαλταδώρο, προέτρεψε και την μεγάλη κυρία της πολιτικής, πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να γνωρίσει τον σχεδιαστή.

Έτσι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν υπέρ του πολύ απλού ντυσίματος πέρασε αρκετές ώρες στο ατελιέ του Πάρη Βαλταδώρου που ανέδειξε την θηλυκότητα της, λίγο πριν ανακοινώσει το νέο της κόμμα ''Πλεύση Ελευθερίας''.

Χαίρομαι για την πορεία του Πάρη Βαλταδώρου που υπήρξε ο πιο εμπνευσμένος στυλίστα που είχα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μου καριέρας.

Ξέρει να ντύνει τις γυναίκες με γούστο και επιπλέον τα ρούχα του είναι προσιτά, καλοραμμένα και πρωτότυπα!

Δείτε εδώ τα σχετικά μας άρθρα: Made in Greece ο Πάρης Βαλταδώρος - Ο Έλληνας σχεδιαστής που μέσα στην κρίση τα κατάφερε & άνοιξε την νέα τριόροφη μπουτίκ του στο Κολωνάκι!

Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό fashion show του Paris Valtadoros - Πλήθος επωνύμων στο catwalk με πρωταγωνίστρια της βραδιάς την Ραχήλ Μακρή

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ