Καλλιστεία για κυρίες άνω των 80 κιλών: Τα πάχη μου τα κάλλη μου για τις υποψήφιες Βασίλισσες της ομορφιάς

Σε αυτά τα καλλιστεία στη Βραζιλία, τα κιλά προσδίδουν ομορφιά και οι συμμετέχουσες «μάχονται» για το ποια θα κερδίσει με τις καμπύλες της σε έναν- αμφισβητούμενο ωστόσο- εθνικό ανταγωνισμό.

Αυτή την Παρασκευή οι διαγωνιζόμενες που πρέπει να ζυγίζουν τουλάχιστον 80 κιλά για να πάρουν μέρος, συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες με περισσότερα κιλά που διοργανώνεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο στόχος του διαγωνισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail είναι να γίνει μια γιορτή υπέρ των παχουλών γυναικών ενάντια στη βιομηχανία που προωθεί την άποψη ότι μόνο τα λεπτά κορίτσια είναι όμορφα.

Η διοργανώτρια του διαγωνισμού και επίσης μοντέλο μεγαλύτερου μεγέθους, η 34χρονη Claudia Ferreira αναφέρει ότι τα παραπάνω κιλά μπορεί να ρίξουν την αυτοπεποίθηση κάποιου γιατί ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει ότι μπορεί να προσβάλει και να υποτιμήσει κάποιον λόγω του βάρους του. «Αυτός ο διαγωνισμός θέλει να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των «μεγάλων» κοριτσιών και να εκτιμήσουν το γενναιόδωρο σχήμα τους, δείχνοντας σε όλους ότι η ομορφιά έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη» αναφέρει η ίδια.

Καθώς προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά, όλες οι υποψήφιες έχουν λάβει τις κατάλληλες οδηγίες για το διαγωνισμό όπως επίσης συμβουλές για να έχουν θάρρος καθώς πάνω στην πασαρέλα δεν μπορεί να κρυφτεί η κυτταρίτιδα ή οι ραγάδες τους. Πρόκειται εξάλλου για μια διοργάνωση για παχουλά σώματα και όχι μόνο καμπύλες και πλούσιο στήθος. Όλες οι συμμετέχουσες θα κάνουν πασαρέλα, επίσης, φορώντας μαγιό ενώ θα κριθούν και εκτελώντας μια χορογραφία.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια, πρόκειται για μια διαδικασία για γερά νεύρα όπου όλα τα κορίτσια πρέπει να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους αλλά και την αμηχανία της επίδειξης του σώματός τους. Εξάλλου η ίδια δεν κρύβει τη χαρά της όταν αναφέρονται στα κιλά της γιατί, όπως λέει, σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν οι πληθωρικές γυναίκες.

Παράλληλα «τρέχει» ένας ηλεκτρονικός διαγωνισμός όπου οι συμμετέχουσες, οι οποίες δεν έχουν το θάρρος να συμμετάσχουν στις ζωντανές εμφανίσεις, μπορούν να στείλουν φωτογραφία τους στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Το κοινό θα ψηφίσει αργότερα online την αγαπημένη του η οποία θα κερδίσει τον διαδικτυακό τίτλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ