Ο τραγικός επίλογος του δυστυχήματος του Airbus της Egyptair: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη & προσωπικά αντικείμενα των επιβατών

Συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΥΕΘΑ σε απόσταση 5 μιλίων από το σημείο που χάθηκε το στίγμα του μοιραίου Airbus τα ξημερώματα της Πέμπτης βρέθηκε ένα κάθισμα αεροπλάνου, μια αποσκευή και ανθρώπινο μέλος. 

Στο σημείο σπεύδουν πλωτά του εμπορικού ναυτικού για να περισυλλέξουν τα στοιχεία και να συνεχίσουν την έρευνα. 

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair.

Σύμφωνα με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Αιγύπτου, δυνάμεις του ναυτικού της χώρας, οι οποίες αναζητούν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, ανακάλυψαν και κάποια από τα αντικείμενα των επιβατών.

«Οσον αφορά στις προσπάθειες αναζήτησης των ενόπλων δυνάμεων για το αεροπλάνο που έχει εξαφανιστεί ... το αιγυπτιακό ναυτικό σήμερα το πρωί (Παρασκευή 05/20/16) βρήκε μερικά προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, καθώς και ένα κομμάτι του αεροπλάνου στην περιοχή βορείως της Αλεξάνδρειας, σε απόσταση 290 χιλιομέτρων. Θα συνεχίσουμε την αναζήτησή μας, χτενίζουμε την περιοχή και θα συλλέξουμε ότι βρούμε», έγραψε ο Αιγυπτιακός στρατός στο Twitter. 

Λίγο μετά, και η EgyptAir, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν ανήκουν στο αεροσκάφος της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ