Τι λένε ο καρδιοχειρουργός & η πρώην σύζυγος του Κόκλα για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (22/5) είχε ισχαιμικό επεισόδιο, ενω βρισκόταν στο θέατρο για την παράσταση, "Γαμπροί για πούλημα".

Αρχικά, ακούστηκε και γράφτηκε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έπαθε έμφραγμα πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, διαψεύστηκε λίγες ώρες αργότερα, αφού ο Κώστας ήταν στο καμαρίνι του, όταν ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του για τους έντονους πόνους στο στήθος.

 

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο star, μίλησε ο γιατρός του ηθοποιού, στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, αλλα και η πρώην σύζύγός του, Κατερίνα Σούλη, η οποία προχώρησε και σε μία διάψευση. 

 

Ο διευθυντής του νοσοκομείου κύριος Τσούνος εξήγησε στην εκπομπή τι ακριβώς συμβαίνει με τον ηθοποιό και σε τι κατάσταση βρίσκεται

«Έπαθε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και του κάναμε μπαλονάκι. Είναι καλά, είναι σταθερός ή αύριο ή μεθαύριο θα πάει σπίτι του. Η επέμβαση που έγινε είναι από μένα. Ήταν επεμβατική καρδιολογία. Καρδιολόγοι είμαστε άλλωστε όχι χειρουργοί. Βάλαμε ένα στεντ. Ένα αγγείο πήγαινε να βουλώσει και το ξεβουλώσαμε με ένα μπαλονάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η πρώην σύζυγός του είπε: «Είναι καλύτερα. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν ήταν έμφραγμα επί σκηνής όπως ακούστηκε. Είχε μία αρτηρία βουλωμένη. Μιλήσαμε και χθες και σήμερα το πρωί. Τον άκουσα καλύτερα. Εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη λόγω του παιδιού. Είναι δίπλα του όμως η αδερφή του»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ