Η Μπέμπα Μπλανς αποκαλύπτει: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω- Πήρα τηλέφωνο στο Δαφνί

Το ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά και ότι τηλεφώνησε στο Δαφνί ζητώντας να νοσηλευτεί, εξομολογείται Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιλώντας για τις στιγμές μοναξιάς που βίωσε και την οδήγησαν στην κατάθλιψη.

«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Είμαι και νιώθω εντελώς μόνη. Κανένας συγγενής, κανένας φίλος. Όλοι οι άντρες με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας, για να περάσουν καλά μαζί μου. Ακόμα και οι σύζυγοί μου», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», η Μπέμπα Μπλανς.

 

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και χαρακτηρίστηκε «Ελληνίδα Μπριζίτ Μπαρντό», πάλεψε προ ετών με τον καρκίνο στο έντερο, ενώ παραδέχεται ότι βίωσε κατάθλιψη.

 

«Έφτασα στο σημείο να πάρω τηλέφωνο μέχρι και στο Δαφνί για να νοσηλευτώ. Για να με βοηθήσουν να ξεπεράσω την κατάθλιψη. Έκανα πολλά λάθη, τα οποία τα χρεώνω στον εαυτό μου και μόνο. Τώρα που ξεπέρασα τον καρκίνο, θέλω να βγω να τραγουδήσω και πάλι. Νιώθω δυνατή, νιώθω έτοιμη για μία νέα αρχή» σημείωσε.

Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει...

Αρρώστησα κι έπαθα βαριά κατάθλιψη ύστερα από πολλές πίκρες κι απογοητεύσεις. Η μελαγχολία είναι το μοναδικό συναίσθημα που έχω πλέον και το μοναστήρι είναι το μοναδικό μου καταφύγιο. Παρακαλώ το Θεό να με βοηθάει να αντιστέκομαι ακόμη για να παραμείνω ζωντανή».

 

Η Μπέμπα Μπλανς ξεχώρισε πριν καλά καλά ενηλικιωθεί και έγινε μία από τις «μούσες» του Γιώργου Ζαμπέτα, κάνοντας σουξέ σε χρόνο ρεκόρ. Αγαπημένη ερμηνεύτρια του Γιώργου Μητσάκη, του Απόστολου Καλδάρα και του Δημήτρη Πουλικάκου ξεμυάλισε ερωτικά τον Κότζακ, Τέλυ Σαβάλας όταν τον γνώρισε στη Νέα Υόρκη, στη «Σπηλιά», στο ελληνικό μαγαζί όπου τραγουδούσε και ζάλιζε με τη σέξι κι εκκεντρική εμφάνισή της πάνω στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες τους θαυμαστές μεγαλοβιομήχανους και μεγαλοεπιχειρηματίες που γέμιζαν τα χέρια της με πανάκριβα κοσμήματα και έπιναν σαμπάνια στο όνομά της.

 

Παντρεύτηκε τρεις φορές με εκατομμυριούχους κάνοντας πολλές να τη ζηλεύουν για την τύχη της. Από τον τρίτο σύζυγό της, τον Παύλο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ήταν πάμπλουτος και «ο βασιλιάς των τζουκ μποξ» ήταν εκείνος που τα έφερε και στην Ελλάδα απέκτησε μια κόρη.

Από τη Ρηγίλλης στην «κρυψώνα» της Κυψέλης 
Πικραμένη από όλους και από όλα, κρυβόταν για πολλά χρόνια μέσα σε ένα στενό χώρο στην Κυψέλη πληρώνοντας το ενοίκιο από τα πενιχρό εισόδημά της και κλείνοντας «σε ένα βαθύ συρτάρι» ολόκληρη την προηγούμενη λαμπερή ζωή της. «Έκλαιγα τρία χρόνια μέχρι να συνηθίσω αυτή την αλλαγή», λέει περιγράφοντας τις καινούργιες συνθήκες και το χώρο όπου θα έμενε στο μέλλον, ιδιαίτερα όταν το προηγούμενο ήταν ένα πολυτελές σπίτι στη Ρηγίλλης. Μέχρι τώρα αρνιόταν επίμονα να δώσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους.

 

«Δεν ήθελα επαφές με κανέναν», μου το ξέκοψε. Σήμερα σπάει τη σιωπή της και θέλοντας να βγάλει προς τα έξω τις «σκιές» της δέχτηκε να μας μιλήσει για τα μυστικά της ζωής της που τα αποκαλύπτει για πρώτη φορά. «Έχασα 10 σπίτια στο Χρηματιστήριο όπως κι επιχειρήσεις απέναντι από το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή», αποκάλυψε. «Ο κόσμος τελείωσε όταν καταστράφηκα από το Χρηματιστήριο. Πήγαινα να πάρω λίγα λεφτά, όσα είχαν απομείνει, και οι σύμβουλοι μου λέγανε να μην τα πάρω γιατί τώρα θα γίνει το μεγάλο μπαμ!. Τους έλεγα φαλιρίζω, εγώ το βλέπω!, αλλά δεν με αφήνανε μέχρι που τα έχασα όλα. Τι μου κάνανε! Όταν έπεσα κάτω, τότε μου δώσανε πολλές μαχαιριές πισώπλατες. Όλοι ήταν πολύ σκληροί, ενώ εγώ όταν είχα λεφτά τους βοηθούσα όλους. Ούτε καν με ρώτησαν αν έχω να φάω. Εξαφανίστηκαν όλοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ