Μπλεξίματα για τον 78χρονο Μπιλ Κόσμπι: Παραπέμπεται σε δίκη για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή το 2004

Σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης παραπέμπεται ο Μπιλ Κόσμπι, μιας και δικαστήριο της Πενσιλβάνια έκρινε σήμερα ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσίασε ο εισαγγελέας αρκούν για την παραπομπή του.
 

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή, προκαταρκτική απόφασή του η δικαστής της κομητείας Μοντγκόμερι έκρινε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να δικαστεί ο Κόσμπι με την κατηγορία ότι το 2004 νάρκωσε και επιτέθηκε σε μια γυναίκα ονόματι Αντρέα Κόνσταντ.
 
Ο 78χρονος δημιουργός του «Cosby Show» έχει ακόμη τη δυνατότητα να αποφύγει τη δίκη εάν δηλώσει ένοχος για την υπόθεση αυτή, κάτι που θα σήμαινε ότι θα απόμενε μόνο να ανακοινωθεί η ποινή του.
 
«Καλή σας τύχη, κύριε» είπε η δικαστής Ελίζαμπεθ Μακχιού στον Κόσμπι, αφού ανακοίνωσε την απόφασή της. Ο ηθοποιός απάντησε «ευχαριστώ» και αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία άλλη δήλωση.
 
Ο Κέβιν Στιλ, ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι, βάσισε την υπόθεση στις γραπτές καταθέσεις που είχαν δώσει το 2005 τόσο η Κόνσταντ όσο και ο Κόσμπι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ