Συγκλονίζει η απολογία του ''Δράκου'' του Αμαρουσίου: Τα έκανα όλα για εκδίκηση - Με χώρισε η φίλη μου πριν 2 μήνες

Στην ερωτική απογοήτευση προσπαθεί να βρει άλλοθι ο «δράκος» του Αμαρουσίου, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στα βόρεια προάστια το τελευταίο διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος περιπτεράς από το Γαλάτσι υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να βιάσει τα θύματά του, απλά να τις θωπεύει και ότι προχώρησε σε αυτές τις πράξεις θολωμένος από την απογοήτευση που του είχε προκαλέσει το γεγονός ότι πριν δυο μήνες τον εγκατέλειψε η Ρουμάνα φίλη του Σόνια. 

Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 30χρονου και έχει βάσιμες υποψίες ότι πρόθεσή του δεν ήταν απλά η θωπεία... Επίσης ερευνάται η εμπλοκή του και στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου που βρέθηκε νεκρή σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι και γυμνή από τη μέση και κάτω. 

Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρίσει τον δράκο του Αμαρουσίου πέντε γυναίκες θύματά του, ενώ κατά πληροφορίες πολλές γυναίκες ακόμη, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έχουν τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου καταγγέλλοντας ότι και αυτές έχουν πέσει θύματα. Ωστόσο, μένει να αναγνωρίσουν το δράστη. 

Επίσης, η Ασφάλεια ερευνά το αν ο 30χρονος έχει χτυπήσει και σε άλλες περιοχές, πέραν του Αμαρουσίου, και για αυτό έχει μεταβιβάσει το φάκελό του και σε άλλες αστυνομικές διευθύνσεις. 

Με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο δράκος του Αμαρουσίου είχε κάνει όλες του τις επιθέσεις στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου δίπλα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, με εξαίρεση, μία αυτή στη Νέα Φιλοθέη που ήταν και η μοιραία καθώς συνελήφθη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ