Το προφίλ του επίδοξου βιαστή του Αμαρουσίου: Η ερωτική απογοήτευση από Ρουμάνα & η δουλειά στο περίπτερο

Σε… ερωτική απογοήτευση αποδίδει την αιτία των επιθέσεών του σε βάρος πεζών γυναικών ο 30χρονος επίδοξος βιαστής του Αμαρουσίου.

Αυτό προκύπτει μέσα από την κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια μετά τη σύλληψή του που έγινε το πρωί της Τετάρτης στην οδό Αγράφων, σε κοντινή απόσταση από το ΟΑΚΑ.

«Έπεσα θύμα ερωτικής απογοήτευσης. Είχα σχέση με μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία με χώρισε. Την είχα γνωρίσει σε μπαρ. Εκείνη όμως δεν με ήθελε. Από εκεί και μετά άρχισα να μη σκέφτομαι καθαρά. Θόλωσα. Ήθελα να εκδικηθώ όλες τις γυναίκες», φέρεται να κατέθεσε ο 30χρονος Έλληνες, ο οποίος αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ιατρικό ιστορικό ψυχολογικών διαταραχών ή λήψη σχετικής φαρμακευτικής αγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι είχε πρόσφατα αγοράσει βιβλίο με τίτλο «Οι Γυναίκες στο Στόχαστρο», της συγγραφέως-ψυχολόγου Wanda Marrs. Το βιβλίο βρέθηκε σε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής δεν γνωρίζουν κατά πόσο αυτό το βιβλίο επηρέασε τον 30χρονο (και σε ποιο βαθμό).

Ο 30χρονος έκανε συνολικά πέντε επιθέσεις σε γυναίκες. Η τελευταία ήταν και η «φαρμακερή». Το θύμα του, μία 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία που εργάζεται ως καθαρίστρια σε υπηρεσία του υπουργείου Υγείας, αντιστάθηκε σθεναρά στις αρρωστημένες προθέσεις του.

Στις 6.50 την Τετάρτη ο δράστης είχε αλλάξει τα ρούχα που φορούσε στις προηγούμενες επιθέσεις και φορούσε φόρμα και φούτερ με κουκούλα, ενώ για να ακινητοποιήσει το θύμα του είχε στην κατοχή του μία κολλητική ταινία. Επιτέθηκε στη γυναίκα από πίσω επιχειρώντας να της κλείσει το στόμα με την ταινία. Η 39χρονη αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει δυνατά και επιτέθηκε εναντίον του, ενώ με τα νύχια της τον γρατζούνισε στο πρόσωπο δημιουργώντας του εμφανείς αμυχές.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή της οδού Καποδιστρίου με τη λεωφόρο Κηφισίας, πολύ κοντά στην υπόγεια διάβαση, όπου το πρωί της περασμένης Δευτέρας είχε επιτεθεί διαδοχικά σε δύο γυναίκες. Αρχικά δεν παραδεχόταν ότι ήταν ο δράστης των επιθέσεων, ενώ για τις αμυχές που είχε στο πρόσωπο, υποστήριζε ότι κόπηκε στο ξύρισμα. Λίγο αργότερα, οι τέσσερις γυναίκες και μία ακόμη που κατήγγειλαν την επίθεση εναντίον τους τον αναγνώρισαν. 

Ο 30χρονος μένει σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της τελευταίας επίθεσης μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι όταν οι αστυνομικοί πήγαν για την κατ’ οίκον έρευνα. Ο νεαρός δράστης φέρεται να εργάζεται σε περίπτερο στην περιοχή του Γαλατσίου. Το απόγευμα της Τετάρτης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απόπειρες βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και άλλες κατηγορίες οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ