Pearling: Νέα επικίνδυνη μόδα στο σεξ! Περνάνε μπίλιες στο μόριο για να ικανοποιούν τις γυναίκες

Τι τραβάει ένας άνδρας για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τη σύντροφό του; Κάνει pearling! Εσείς ξέρετε τι είναι το pearling; Πρόκειται για μία νέα μόδα που έχει ως στόχο να ενισχύσει τη γυναικεία σεξουαλική απόλαυση στη σεξουαλική πράξη.

Πως γίνεται το pearling;

Σύμφωνα με ιατρική ιστοσελίδα, γράφει το askitis-cy.com γίνονται μικρές τομές στο πέος, όπου ενσωματώνονται κάτω από την επιδερμίδα μικρές πέρλες (γι αυτό άλλωστε ονομάστηκε και pearling) μπίλιες ή χάντρες (πλαστικές ή μεταλλικές), που μπορεί να "μπουν" και με piercing.

Χαρίζει μεγαλύτερη γυναικεία σεξουαλική διέγερση

Θεωρητικά, γνωρίζουμε όλοι πως η γυναίκα για να διεγερθεί ερωτικά και να έχει μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση χρειάζεται και πολλά προκαταρκτικά παιγνίδια. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως όταν αισθάνεται στη κλειτορίδα της και γενικότερα στην περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων αυξημένη τριβή, τότε λοιπόν διεγείρεται πολύ περισσότερο. Για τη γυναίκα λοιπόν, ναι, το pearling μπορεί να της χαρίσει έξτρα απόλαυση.

Τι γίνεται όμως και με τον άνδρα;

Ο Δρ. Τομπάιας Κέλερ, (Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στο Νότιο Ιλινόις), ειδικός σε θέματα σεξουαλικής υγείας, υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη πρακτική έχει σοβαρούς κινδύνους για τον άνδρα, καθώς μπορεί να του προκαλέσει μόλυνση, βλάβες στην ουρήθρα, χρόνιο πόνο, ακόμα και σεξουαλική δυσλειτουργία.

«Δεν συνιστώ να γίνεται σε γενικές γραμμές, καθώς, ακόμη κι αν γίνει κάτω από ιδανικές συνθήκες και με αποστειρωμένα εργαλεία, πάντα υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης ή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά», δηλώνει ο Δρ Κέλερ. Σύμφωνα με καταγεγραμμένο περιστατικό που αφορά σε ένα 19χρονο άντρα, άλλες πιθανές επιπλοκές είναι ο σχηματισμός ουλώδους ιστού και η στυτική δυσλειτουργία.

Και όμως, το pearling υπάρχει σε πολλές κουλτούρες παγκοσμίως.

Στην Ιαπωνία, όπως αναφέρεται στο επιστημονικό περιοδικό International Journal of Emergency Medicine, τα μέλη της ιαπωνικής συμμορίας Yakuza κάνουν συστηματικά pearling, αλλά για διαφορετικούς λόγους, εφόσον η κάθε πέρλα συμβολίζει ένα χρόνο φυλακής. Μάλιστα, το pearling έχει αρχίσει και εξαπλώνεται επικίνδυνα και στο σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ