Νοκ-άουτ ο Πρίντεζης μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ: Κίνδυνος να μην αγωνιστεί ούτε με την Εθνική ομάδα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού και έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου όμως από το ΣΕΦ δεν έφυγαν όλοι με χαμόγελα. Ο Γιώργος Πρίντεζης τέθηκε νοκ-άουτ από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδα.

Ο τραυματισμός στο πέλμα, ο οποίος τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά, είναι αυτός που ενδεχομένως θα του στερήσει την παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο άσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις, σε έναν τραυματισμό, ο οποίος ουσιαστικά δεν ξεπεράστηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν με τα αποτελέσματα της μαγνητικής όμως όπως ανέφεραν χθες οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ στο 4ο παιχνίδι της σειράς ή ακόμη και στο 5ο παιχνίδι αν και εφόσον η σειρά οδηγηθεί εκεί. 

Ομως ο μεγαλύτερος κίνδυνος έχει να κάνει με την Εθνική ομάδα αφού ο Πρίντεζης δεν αποκλείεται να χρειαστεί ξεκούραση, προκειμένου να μη θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ