Μεταξύ συγγενών και φίλων κηδεύτηκε η Ελ. Αγραφιώτου - Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτηματικά

Παρουσία λίγων φίλων και συγγενών κηδεύτηκε το μεσημέρι από το νεκροταφείο της Νίκαιας, η Ελευθερία Αγραφιώτου, η σορός της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση στο 3ο υπόγειο ενός σούπερ μάρκετ του Αμαρουσίου, περίπου ένα μήνα μετά την δολοφονία της.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν στοιχεία για τον μανιακό που έστησε ενέδρα στην 69χρονη στο υπόγειο πάρκινγκ. 

Η αστυνομία δεν έχει στοιχεία που να τεκμηριώνουν την υποψία ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 30χρονος δράκος που την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη κοντά στο ΟΑΚΑ. 


Οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο συμπέρασμα εάν η Αγραφιώτου έπεσε θύμα βιασμού, παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος που την σκότωσε της είχε βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχο. 

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να πάρουν απαντήσεις από το... εκμαγείο του παπουτσιού του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου, από τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων της σορού, την αναζήτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, και την ανάλυση των ευρημάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ