Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια: Τι λένε τα Άστρα για τον καθένα από εμάς;

Διαβάστε εδώ το τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30/5 έως και 5/6;

 

 ΚΡΙΟΣ

Θέλεις πλέον να διαπραγματευτείς τα πάντα και αυτό σου δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα. Όμως, κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να έχεις πλήρη συναίσθηση, κρατάς μια επιφύλαξη γιατί έχεις το μικρόβιο της καχυποψίας, οπότε κι ο αυθορμητισμός σου θα είναι μετριασμένος. Οι αντιστάσεις απέναντι σε ένα Δίδυμο θα καμφθούν τελείως και θα έρθεις πολύ κοντά του γιατί θα επικοινωνείς πιο άνετα και με μεγαλύτερη ελευθερία. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα Ζυγό που ενδεχομένως να είναι μικρότερος ηλικιακά από εσένα. Πάντως παρ’ όλο που στην συγκεκριμένη περίπτωση πιθανόν να φοβάσαι αντιδράσεις, στο τέλος δεν θα ακούσεις κανένα και θα προχωρήσεις. Στην σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, ενώ έχεις πάρει ορισμένες αποφάσεις, πισωγυρίζεις συνέχεια γιατί τελικά υπάρχει ένα δέσιμο που σχεδόν αγγίζει την εξάρτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Για ένα διάστημα είχες ξεφύγει από τα τοξικά συναισθήματα και προσπαθούσες να κάνεις βήματα μόνος/η σου, τώρα όμως ίσως υπάρχει μια τάση να ξανακολλήσεις με ένα άτομο, χωρίς ωστόσο να έχετε λύσει τις διαφορές σας. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στην μεταξύ σας σχέση. Από την άλλη, προσπαθείς να διαχειριστείς με μεγαλύτερη άνεση τις δυσκολίες σου στην επικοινωνία γι’ αυτό παίρνεις συνεχώς πρωτοβουλίες τις οποίες άλλες φορές θα θεωρούσες παρακινδυνευμένες. Μέχρι που μπορεί να βομβαρδίσεις το άλλο άτομο με μηνύματα και γράμματα, με στόχο τελικά να ξεπεράσετε τα θέματά σας. Πάντως η ευελιξία και κυρίως η ανάλαφρη συμπεριφορά σου κι η κατανόηση θα σε βοηθήσει κι έτσι θα ξεφύγεις από τα δύσκολα ή τα άλυτα αδιέξοδα. Ο Υδροχόος μπορεί να κάνει ένα βήμα υπαναχώρησης και θα μιλήσετε πιο πολιτισμένα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σου δίνει ένα προβάδισμα και καταφέρνεις να ξεκολλήσεις κάπως από ένα άτομο που μπορεί να μην ταιριάζετε και πολύ ίσως γιατί θα νιώσεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Οπότε, αν δεν σε εκφράζει καθόλου, μάλλον θα αποχωρήσεις, με στόχο να βρεις ένα άλλο να αγαπήσεις αλλά και να σεβαστείς περισσότερο τον εαυτό σου. Το πιο δύσκολο αυτή την περίοδο είναι ο πήχης που έχει ανέβει ψηλά, τόσο από εσένα όσο και από την άλλη πλευρά γι' αυτό δεν αποκλείεται η επικοινωνία σας να είναι με όρους και κυρίως από απόσταση. Πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια ένας φόβος προδοσίας και να μην μπορείς εύκολα να τον διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Ιουνίου στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει και υπάρχει πιθανότητα να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες όμως δε θα σε αντιπροσωπεύουν. Αν σχετίζεσαι με ένα άλλο Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα χρειαστεί ειδικός χειρισμός από σένα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κινηθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά κάτω από συγκεκριμένους όρους. Αυτό δεν σου αφαιρεί την επικοινωνία αντίθετα στην ενισχύει, ιδιαίτερα στην περίπτωση που το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν είναι αυτή την στιγμή φανερά στη ζωή σου, είτε γιατί για πολλούς προσωπικούς λόγους πρέπει να κρατήσετε τη σχέση κρυφή, είτε είναι δεσμευμένο. Γενικά, διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις και μέσα σου αλλά και στη συμπεριφορά σου κι αυτό σου αλλάζει κάπως τον τρόπο που συναναστρέφεσαι και σχετίζεσαι. Το φρένο που μπορεί να μπει από ένα Τοξότη πιθανόν να σε προβληματίσει και να μην ξέρεις πώς να φερθείς, αφού βρίσκεται μέσα στον χώρο εργασίας σου ή ανήκει στο κοντινό περιβάλλον σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραμείνεις ο εαυτός σου, οπότε κανένας δεν θα έχει να σου προσάψει κάτι. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό είναι πιο εύκολη αλλά πιθανόν εσύ να μην νιώθεις όπως παλιά.
 
ΛΕΩΝ

Έχεις πολύ θετική στάση απέναντι σε όλο το κομμάτι των προσωπικών σου σχέσεων κι είσαι ανοικτός/η ακόμα και σε πρόταση φίλων να βγεις μαζί τους για να γνωρίσεις ένα άτομο. Αυτό βοηθά στην επικοινωνία σου και τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις. Εκτός αν είσαι κολλημένος/η με έναν Ταύρο ή Σκορπιό που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να μπαίνει και να βγαίνει στη ζωή σου και εσύ να μην έχεις τη δύναμη να αντισταθείς. Το σίγουρο είναι ότι ζητάς αυτή την περίοδο κάτι παραπάνω και τελικά θα καταφέρεις να το κερδίσεις γιατί έχεις αλλάξει νοοτροπία, έχεις γίνει πιο προσεγγίσιμος/η και δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου. Με ένα Παρθένο ίσως δεν καταφέρετε τελικά να προχωρήσετε, αφού τα πάντα είναι φλου, στον αέρα και χωρίς υποδομή. Σε ενοχλεί μεν, αλλά αυτή την περίοδο βρίσκεις τρόπο και το εξωραΐζεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να μην νιώθεις και τόσο άνετα γιατί βλέπεις μια μεγάλη μεταβολή στις συνθήκες που πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου. Δηλαδή, μπορεί να αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και αυτό από την μια να το θεωρείς απόλυτα σωστό, από την άλλη όμως να πληγώνεσαι που πρέπει να γίνει έτσι. Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου θα σε βάλει σε διαδικασίες ψαξίματος για το αν γενικά λειτουργείς λάθος ή σωστά. Για ένα άλλο άτομο θα διαπιστώσεις κάποιες αλήθειες που μάλλον δε θα σου αρέσουν, αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σου και θα πάρεις το μήνυμα. Η σταθερότητα, ωστόσο, θα πάει περίπατο. Η ουσία είναι να μπορέσεις να είσαι ο εαυτός σου και να μην διχάζεσαι ή επηρεάζεσαι από άλλους για το πώς θα συμπεριφέρεσαι ή όχι. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη ίσως υπάρξει μια απομάκρυνση. Με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα.
 
ΖΥΓΟΣ

Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες οι οποίες σε βοηθούν να ξεκινήσεις και πάλι κάτι, χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για νέα σχέση. Νιώθεις την ανάγκη να βάλεις καινούργιες βάσεις και να διαχειριστείς τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αξιοκρατία, οπότε θα γίνεις πιο ανοικτός/η σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα και με ένα πολύ ωραίο και διπλωματικό τρόπο θα περάσεις τις γραμμές σου. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο που ταξιδεύει ή ασχολείται με την επικοινωνία και να σου πηγαίνει πολύ γιατί θα ανακαλύψεις ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ο Τοξότης θα σου απλώσει το χέρι για να έρθεις πιο κοντά. Το πώς πρέπει να προχωρήσεις από εκεί και πέρα εξαρτάται καθαρά από εσένα και κυρίως τι αποφάσεις έχεις πάρει μέσα σου. Δηλαδή, αν θέλεις πολύ στενή, συντροφική σχέση ή σε ενδιαφέρει κάτι πιο χαλαρό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι και μάλιστα πολύ δυνατά, αφού μια δύναμη σε σπρώχνει μπροστά. Αυτήν τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο εύκολα και απλά γιατί τα στόματα έχουν ανοίξει και οι μάσκες έχουν πέσει. Το κρυφτούλι μπορεί να σταματήσει σιγά-σιγά και τη θέση του να πάρει μια έντονη ανάγκη για φλερτ και άμεση επικοινωνία. Εκεί θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες, χωρίς όμως να πονάνε ή να εμποδίζουν την εξέλιξη. Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος θα έχουν την πρωτοκαθεδρία. Αλλά κι ο Δίδυμος με κάποιο τρόπο σου μαθαίνει καινούργια μονοπάτια τα οποία είναι μεν δύσκολα για σένα, αλλά δεν είναι και απλησίαστα. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Παρθένο, εκτός από κάποιες εξωτερικές συνθήκες που μπορεί να σας πιέζουν, είναι πιο εύκολο να είστε καλά γιατί έχετε κοινές απόψεις και ένα έδαφος να κινηθείτε που ταιριάζει και στους δύο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ότι κάτι καινούργιο μπορεί να μπει στη ζωή σου ή να αλλάξει η υπάρχουσα σχέση σου. Όμως πιθανόν να διαφοροποιηθούν όλα από την μια στιγμή στην άλλη γιατί οι προσωπικές συνθήκες δεν σε βοηθούν καθόλου, αφού συνέχεια μεταβάλλονται μέσα σου θέσεις και διαθέσεις. Οπότε θα βιώσεις ένα μικρό διχασμό για το πώς θα είσαι καλά και με ποιο πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο, μάλλον δεν θα έχεις καμία απάντηση να δώσεις, αφού το ένα σου κάνει σε ένα τομέα και το δεύτερο σε έναν άλλον. Η διαφορά μπορεί να φανεί έντονα στις 5 Ιουνίου που γίνεται η Νέα Σελήνη στον άξονά σου κι ενώ κρατούσες το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο, ξαφνικά μπορεί να καταρρεύσει γιατί οι καταστάσεις, είτε οι εξωτερικές είτε οι εσωτερικές, θα σου δείξουν ένα άλλο δρόμο. Ίσως μάθεις κάτι ή δεις ολόκληρη την αλήθεια μπροστά σου η οποία δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Χρειάζεσαι υπομονή και διάκριση για να κινηθείς σωστά και κυρίως με ένα άτομο που έχετε σημαντικές διαφορές μεταξύ σας. Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς μπορεί να συμμετάσχουν στο παιχνίδι της αλλαγής.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο που δεν σου αρέσει καθόλου, προσπαθείς να κρατήσεις τις αποστάσεις και ταυτόχρονα να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Κινείσαι έξυπνα γιατί πλέον επικρατεί η λογική και το μυαλό σου έναντι των συναισθημάτων, οπότε λειτουργείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραμείνεις στο παιχνίδι. Όμως θα πρέπει να είσαι κι αρκετά προσεκτικός/η με τα άτομα που σχετίζεσαι γιατί μπορεί, ακόμα και από την πλευρά σου, να υπάρχει ένα είδος επιπολαιότητας και ανευθυνότητας. Επειδή δεν είσαι έτσι σαν χαρακτήρας, αργότερα ενδέχεται να μετανιώσεις για συγκεκριμένες συμπεριφορές. Η διάθεσή σου πάντως να ανοιχτείς και να παίξεις θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και ίσως αντικαταστήσεις ακόμα και μια παλιά σχέση με μια καινούργια. Η επαφή με τον Τοξότη μπορεί να ξαναγίνει και πάλι πολύ δυνατή, αφού θα διαπιστώσεις ότι είναι εκεί και περιμένει να είστε μαζί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις το πάνω χέρι και κινείσαι άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις γιατί νιώθεις μεγάλη σιγουριά μέσα σου, οπότε κανείς δεν μπορεί να σε χαλάσει. Η σκέψη για ένα Ταύρο ή Σκορπιό θα σε παρακινήσει να τα ξαναβρείτε γιατί βλέπεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει μέσα σου. Αλλά αυτή την φορά ίσως βάλεις άλλους όρους γιατί θα διαχειριστείς καλύτερα τα θέλω σου και κυρίως θα είσαι ο εαυτός σου. Αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη είναι η ελευθερία και η αυτονομία σου σε μια υγιή αλλά και φιλική σχέση. Η επαφή με ένα Λιοντάρι σε βγάζει μερικές φορές έξω από τα ρούχα σου γιατί δεν καταλαβαίνεις πολύ τον χαρακτήρα του, αλλά αν κοιτάξεις βαθιά μέσα σου θα διαπιστώσεις πολλές ομοιότητες με σένα. Τα πράγματα με ένα Παρθένο μπορεί να γίνουν πιο συγκεκριμένα όμως και πάλι φοβάσαι να έρθεις κοντά.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα κι ας ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να σε φέρει σε αντιπαλότητα μέσα στην σχέση σου. Κάπου το μυαλό σου πετάει και χρειάζεται να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, οπότε δεν αποκλείεται να κάνεις ένα παιχνίδι με ένα άτομο που κατά την γνώμη σου σηκώνει από τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά, γνωρίζεις πολύ καλά κι ότι έχεις μια μικρή τάση για ελαφρότητα και απιστία γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν, αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να μην του τάξεις πράγματα. Αντίθετα, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις τον εαυτό σου για να προλάβεις τυχόν ατοπήματα λόγω επιπολαιότητας ή αφέλειας. Ο διχασμός σου θα γίνει πιο έντονος στις 5 Ιουνίου με την Νέα Σελήνη όπου θα επηρεαστείς άμεσα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις για τίποτε και για κανένα εκείνες τις ημέρες γιατί πιθανόν να πληγώσεις και να πληγωθείς κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ