Γιαπωνέζοι γονείς έβγαλαν το παιδί τους στο δάσος για να το τιμωρήσουν -Αγνοείται ο 7χρονος

Το ζευγάρι ανάγκασε το μόλις επτά ετών αγοράκι να βγει από το αυτοκίνητο και το παράτησαν στο δάσος, με αποτέλεσμα τώρα το παιδί να αγνοείται.

Περίπου 150 άτομα αναζητούσαν τον Γιαμάτο Τανοόκα τη Δευτέρα, στην περιοχή Χοκαΐντο, με τον  7χρονο να έχει χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Αρχικά, οι γονείς είπαν στις αρχές ότι ο γιος τους εξαφανίστηκε ενώ εκείνοι μάζευαν χόρτα. Ομως, όπως αναφέρει η αστυνομία, τελικά παραδέχθηκαν ότι τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό τους και τον άφησαν στο δάσος, προκειμένου να τον κάνουν πιο πειθαρχημένο. Ο πατέρας επέστρεψε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το αγοράκι είχε ήδη εξαφανιστεί.

 

Το γεγονός που προκάλεσε σε αυτή την απίστευτη τιμωρία ήταν ότι ο επτάχρονος πετούσε πέτρες σε ανθρώπους και αυτοκίνητα, ενώ έπαιζε νωρίτερα στο ποτάμι. «Μετανιώνω για αυτό που έκανα στο παιδί μου», δήλωσε ο πατέρας στα τηλεοπτικά κανάλια και πρόσθεσε ότι αρχικά απέκρυψε την αλήθεια από την αστυνομία γιατί ντρεπόταν να ζητήσει να γίνει έρευνα για αυτό που ήταν αποτέλεσμα της τιμωρίας που επέβαλε στον γιο του.

 

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν οι γονείς για εγκατάλειψη ανηλίκου, σύμφωνα με το Kyodo News.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ