Πανέμορφη 20χρονη μητέρα 3 παιδιών θέλει να βγάλει την μήτρα της για να μην ξαναμείνει έγκυος

Η πανέμορφη Charlotte Peers από το Μάντσεστερ, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών, είναι είναι έγκυος στην 11η εβδομάδα στο τρίτο της παιδί.

 Ωστόσο, η 20χρονη η οποία έμεινε έγκυος πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 15 ετών αλλά απέβαλε, λέει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μείνει έγκυος τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μιας φοράς που είχε πάρει μέτρα αντισύλληψης και τώρα ζητά απελπισμένα να κάνει υστερεκτομή, μια χειρουργική διαδικασία για να αφαιρέσει τη μήτρα της.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, σκοπός της είναι να... αποφύγει να ξαναμείνει έγκυος!
«Έχω δοκιμάσει κάθε μορφή αντισύλληψης αλλά τίποτα δεν πιάνει σε μένα. Έχω ζητήσει να γίνει η εγχείρηση αλλά επειδή είμαι νέα και υγιής δεν με λαμβάνουν υπόψιν», αναφέρει η 20χρονη. Η νεαρή έχει ήδη κάνει δύο καισαρικές και οι γιατροί της λένε ότι μπορούν να διαχειριστούν τη γονιμότητά της χωρίς να υποστεί την επέμβαση.

«Υποθέτουν ότι μπορεί μελλοντικά να αλλάξω γνώμη και να θέλω περισσότερα παιδιά αλλά πιστέψτε με τρία είναι αρκετά για μένα», λέει και προσθέτει ότι είναι τρομοκρατημένη που θα έχει τρία παιδιά σε ηλικία 20 ετών. «Είμαι τόσο απελπισμένη, ώστε το μόνο που θέλω είναι υστερεκτομή για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω έγκυος ποτέ ξανά», λέει η νεαρή γυναίκα που αρνείται να πάρει πιο ισχυρή αντισύλληψη καθώς, όπως αναφέρει, τα χάπια δεν την κάνουν να αισθάνεται καλά.

Τονίζει, μάλιστα, πως ακόμη ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς, πράγμα που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο το να μείνει έγκυος στο μέλλον.

 

Η ίδια τώρα περιμένει να λάβει το «πράσινο φως» για την εγχείρηση, η οποία θα την απαλλάξει από αυτή την κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ