Πέθανε ξαφνικά ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού, Αντώνιος Δάρας

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας από τον αιφνίδιο θάνατο του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξίαρχο Αντώνιο Δάρα. 

Ο ταξίαρχος που ήταν της τάξης του 1985, βρέθηκε νεκρός από πρόσωπο του στενού συγγενικού περιβάλλοντός του, το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του.

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η υπηρεσία του και μεταφέρθηκε στο 401 όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο συνάδελφο, άριστο Αξιωματικό, άψογο οικογενειάρχη, ο οποίος έχαιρε του σεβασμού των υφισταμένων του και της εκτίμησης των προϊσταμένων του.

 

Διήμερο πένθος στην Αεροπορία Στρατού λόγω θανάτου του ταξίαρχου Αντ. Δάρα

Διήμερο πένθος κηρύχθηκε στις μονάδες και τα αεροδρόμια της Αεροπορίας Στρατού, λόγω του αιφνίδιου θανάτου -από παθολογικά αίτια- του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξίαρχου Αντωνίου Δάρα, σε ηλικία 53 ετών.

Για αυτόν τον λόγο αναστέλλονται για δύο ημέρες όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μονάδων της Αεροπορίας Στρατού. Αυτό το διάστημα θα κυματίζουν μεσίστια τα λάβαρα της Αεροπορίας Στρατού σε όλα τα αεροδρόμια και μονάδες του Όπλου και το λάβαρο του ΓΕΣ στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη στον Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες τιμές.

Λόγω του θανάτου του ταξίαρχου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στο Στρασβούργο, για την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) της άσκησης «European Endeavour».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ