Το 26χρονο μοντέλο σκότωσε τον εκατομμυριούχο πρώην φίλο της γιατί την άφησε για 20χρονη - 15 χρόνια φυλακή τώρα

Σε 15 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η Mayka Kukucova, μοντέλο από τη Σλοβακία που πυροβόλησε και σκότωσε τον βρετανό εκατομμυριούχο πρώην φίλο της, στο σπίτι του στην Ισπανία.   

  Ο Άντριου Μπους έμπορος κοσμημάτων και παντρεμένος με παρουσιάστρια του BBC, είχε συναντήσει την  Kukucova, όταν εργαζόταν στο κατάστημά του. Ήταν μαζί για δυόμισι χρόνια, αλλά χώρισαν 6 μήνες πριν τη δολοφονία του Μπούς, ο οποίος είχε εν τω μεταξύ συνάψει σχέση με μια 20χρονη ρωσίδα φοιτήτρια.  

Το δικαστήριο άκουσε το πώς η Kukucova περίμενε τον έμπορο στο σπίτι του στην  Costa del Sol για να τον πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια να διαφύγει με το Hummer του στην Σλοβακία. Η ίδια παραδόθηκε στις αρχές εκεί και εκδόθηκε στην Ισπανία.   Το 26χρονο μοντέλο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά καταδικάστηκε.  

   

Στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν ήθελε να βλάψει τον Μπους και έβαζε τα κλάματα κάθε φορά που της έδειχναν φωτογραφίες της σορού του.  

Η 21 ετών κόρη του θύματος δήλωσε ότι τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη ενώ πιο σκληρή ήταν η μητέρα της, η οποία ανέβασε tweet μετά την καταδίκη.   

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ