5 tips για να βρεις το μαγιό των ονείρων σου & να κλέψεις τις εντυπώσεις στην παραλία

Κάθε χρόνο μερικές εβδομάδες, ίσως και μήνες, πριν μπει το καλοκαίρι, αποφασίζεις να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς για να βρεις το μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο που θα φοράς στις διακοπές σου, αλλά δεν καταφέρνεις ποτέ να πετύχεις το στόχο σου, αφού το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο.

Έτσι, καταλήγεις να αγοράζεις όποιο σχέδιο σου αρέσει περισσότερο, χωρίς να είσαι σίγουρη ότι σε κολακεύει 100%. Αν δεν προλάβεις ούτε φέτος να ψάξεις για το μαγιό των ονείρων σου, φρόντισε να θυμηθείς 5 tips που θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα, ακόμη κι αν βγεις για ψώνια στα μαγαζιά μερικές μέρες πριν φύγεις για διακοπές.

1. Το σωστό νούμερο παίζει σημαντικό ρόλο: Με αρκετές δοκιμές μπορείς να ανακαλύψεις το σωστό νούμερο για τη σιλουέτα σου. Μην επιλέξεις ούτε μικρότερο, αλλά ούτε μεγαλύτερο, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καλόγουστο.

2. Η γραμμή και το ύφασμα κάνουν τη διαφορά: Δύο βασικά στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή του μαγιό σου. Διάλεξε εκείνα που κολακεύουν και "αγκαλιάζουν" το σώμα σου.

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ