Ο Τζόνι Ντεπ βρήκε παρηγοριά: Καρέ καρέ πως τα πίνει με μελαχρινή καλλονή στην Σουηδία

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail «τσάκωσε» τον Τζόνι Ντεπ να πνίγει τον πόνο του μέχρις τις 2 τα ξημερώματα στο μπαρ του ξενοδοχείου του στη Σουηδία στο πλαίσιο της περιοδείας των «Hollywood Vampires».

Μόνο που δεν τα έπινε μόνος, αλλά με παρέα μια μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή και ήδη οι κακές γλώσσες μιλούν για αντικαταστάτρια της Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο 52χρονος ο οποίος μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τον χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ και τα παραλειπόμενα αυτού, απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου έδωσε συναυλίες η μπάντα του, αυτή τη φορά, κατέβηκε στο μπαρ του Grand Hotel στη 1 τα ξημερώματα, όταν έκλεινε.

Επειδή ακριβώς όμως επρόκειτο για τον Τζόνι Ντεπ, το προσωπικό ξανάνοιξε το μπαρ μόνο για αυτόν και τη συντροφιά του, τη μελαχρινή καλλονή και δυο ακόμη φίλους του.

Στην περιγραφή των φωτογραφιών γίνεται λόγος για στενά τετ-α-τετ μεταξύ του ηθοποιού και της άγνωστης γυναίκας, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μιλούσαν αγνοώντας την υπόλοιπη παρέα. Στο μπαρ παρέμειναν για μία ώρα.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ