Ένα έξυπνο ποδήλατο από το Άμστερνταμ που γίνεται η απόλυτη απάντηση ενάντια σε κάθε επίδοξο κλέφτη

Ένα από τα βασικά προβλήματα που απασχολούν όσους αγαπούν να κινούνται στους δρόμους με τα ποδήλατα, είναι σίγουρα οι κλέφτες ποδηλάτων. 

Μόνο στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, 1,5 εκατομμύρια ποδήλατα κλέβονται από τους ιδιοκτήτες τους κάθε χρόνο, ενώ μόνο το 2,4% από αυτά επιστρέφει στους ιδιοκτήτες τους. 

 Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αγχώνεστε.. Ένα νέο «έξυπνο ποδήλατο», που μας έρχεται από το Άμστερνταμ και τους κατασκευαστές της Vanmoof  υπόσχεται να σας απαλλάξει από κάθε τέτοια έγνοια.


Τα νέα ποδήλατα της Vanmoof είναι εξοπλισμένα με αντικλεπτική τεχνολογία, με ενσωματωμένο GSM και Bluetooth tracking. Έτσι, ακόμα και αν το ποδήλατό σας κλαπεί, είναι εύκολο να εντοπιστεί. Μάλιστα, η Vanmoof εγγυάται στους πελάτες της πως αν το κλεμμένο τους ποδήλατο δεν επιστραφεί μέσα σε 2 εβδομάδες, θα το αντικαταστήσει δωρεάν με ένα νέο.

Τα ηλεκτρονικά αντικλεπτικά βοηθήματα αντλούν ενέργεια που παράγεται κάνοντας «πεντάλ». Επιπλέον, το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που σας επιτρέπει να κλειδώνεται το ποδήλατό σας ή να βλέπετε την ταχύτητά με την οποία κινείστε. 

Το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 15 κιλά ενώ η εμφάνισή του είναι σίγουρα πρωτότυπη και μοντέρνα. Το νέο ποδήλατο αναμένεται να βγει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2016.

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσώνος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ