Τραγωδία σε βάφτιση στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας:1 νεκρός & 2 σε σοβαρή κατάσταση από δηλητηρίαση

Σοκ προκαλεί ή είδηση της μαζικής δηλητηρίασης σε τραπέζι μετά από βαφτίσια, στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας. Δεκάδες καλεσμένοι κατέληξαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας κατέληξε και δυο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 38 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα. Δυστυχώς ένας από αυτούς, ένας άνδρας 55 χρόνων κατέληξε και δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Ο οργανισμός του άτυχου 55χρονου φαίνεται ότι δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο της Αθήνας!

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός οδοντίατρος της πόλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του.

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες  για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό.  Πάντως, κάποιοι από τους καλεσμένους «δείχνουν» το τυρί που κατανάλωσαν, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει τη συγκεκριμένη φέτα, ενώ όσοι δεν την δοκίμασαν, δεν παρουσίασαν κάποιο σύμπτωμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ