Γνωρίστε την Raylynn την κοπέλα με τα πιο πλατιά οπίσθια 1,7 μέτρα - κατέκτησε το ιντερνέτ & ποζάρει με κέφι

Κατάφερε να έχει 178.000 followers στο instagram δημοσιεύοντας τις πλούσιες καμπύλες της και εξυμνώντας το γυναικείο σώμα

Η Raylynn είναι κάτι περισσότερο από μια κοπέλα με καμπύλες. Τα οπίσθιά της έχουν πλάτος... 1,7 μέτρων,  παρόλα αυτά απέδειξε ότι μπορεί να σαρώσει στα social media και να αποκτήσει χιλιάδες φαν χωρίς να φοράει extra small. Συγκεκριμένα, Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια δεν έχει κανένα δισταγμό να αναρτήσει αντίστοιχη φωτογραφία στο Instagram, όπου έχει αποσπάσει 178.000 followers.
 

 

Δείτε την στο πιο κάτω video να επιδεικνύει τα ''προσόντα της''

H Raylynn υποστηρίζει ότι πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας όπως είναι, και, μέσω των social media, δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν μια γυναίκα δεν είναι αδύνατη.

Πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι είτε χρησιμοποίησε Photoshop, είτε έκανε κάποια επέμβαση που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εκείνη απαντά ότι απλώς γεννήθηκε έτσι.

Μάλιστα, στο σάιτ της, Connectpal, ανεβάζει κάθε εβδομάδα πιο αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο, κατάλληλες για χρήστες άνω των 18 ετών, χωρίς, όπως επισημαίνει, το περιεχόμενό τους να είναι πορνογραφικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ