Ombre nails: 30 υπέροχες προτάσεις για ένα μοναδικό μανικιούρ - Βίντεο & φωτό step by step

Μετά τα ombre μαλλιά, η διαβάθμιση χρώματος περνάει και στα νύχια, με τα ombre nails να κάνουν ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. 

Πρόκειται για ένα πολύ παιχνιδιάρικο μανικιούρ που κλέβει τις εντυπώσεις, δίνοντας στα χρώματα την δυνατότητα να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.


Τα ombre nails δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν. Η τεχνική τους είναι απλή και μπορεί να γίνει ακόμα και από την πιο αρχάρια στο μανικιούρ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα τριγωνικό σφουγγαράκι μακιγιάζ και βέβαια να επιλέξετε τα χρώματα που θα ταιριάξετε δημιουργώντας ένα παστέλ μανικιούρ, κάποιον συνδυασμό neon nails ή και οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό αποχρώσεων επιθυμείτε.

Μπορείτε αν θέλετε να παίξετε και με τα σχέδια, χρησιμοποιώντας κάποιο σελοτέιπ ή λεπτές αυτοκόλλητες ταινίες ειδικές για μανικιούρ προκειμένου να φτιάξετε γραμμές, κύματα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Δείτε λοιπόν τον τρόπο δημιουργίας των ombre nails στα βίντεο που ακολουθούν, καθώς επίσης και μερικές υπέροχες προτάσεις για να πάρετε ιδέες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ