Μade in Greece τα παγωτά Δωδώνη - Η κλασσική αξία του καλοκαιριού τώρα με στέβια για απόλαυση χωρίς ενοχές

Η δωδώνη σάς φέρνει 3 λαχταριστές γεύσεις, σοκολάτα-λεμόνι, τριαντάφυλλο και βανίλια με sweete, ένα φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια!

Η sweete συνδύασε τη φυσική, γλυκιά της γεύση με τη φιλοσοφία της δωδώνη. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και πάντα με τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά, ήρθε να προσθέσει στο παγωτό δωδώνη εξαιρετική γεύση, χωρίς θερμίδες. Το θεϊκό παγωτό έγινε ακόμη πιο απολαυστικό, απαλλαγμένο από τις θερμίδες της ζάχαρης, αλλά με όλη τη γλύκα της sweete.

Η sweete, είναι εναλλακτικό της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε γλυκιά γεύση με συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς θερμίδες. Προέρχεται από εκχυλίσματα φύλλων stevia και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και γεύση χωρίς να αφήνει πικρή επίγευση.

Η stevia είναι ένα φυτό με προέλευση την Παραγουάη και είναι γνωστή παγκοσμίως με το όνομα «γλυκό φύλλο». Τα φύλλα της χρησιμοποιούνται ως γλυκαντικά σε φαγητά και ποτά εδώ και τουλάχιστον 600 χρόνια. Σήμερα, η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις ασιατικές χώρες, στις ΗΠΑ και στη Ν. Αμερική και τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη.

Πλεονεκτήματα της sweete:

-μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση της ποσότητας των θερμίδων που λαμβάνουμε καθημερινά

-συμβάλλει στη διεύρυνση των διατροφικών επιλογών ατόμων που απαιτούν διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες

-αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ή χρειάζεται να προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν το απολαυστικό παγωτό δωδώνη!


Θερμίδες
 
192 θερμίδες / 65 γραμμάρια ανάμεικτου παγωτού
 
Λιπαρά
11,9 γραμμάρια / 65 γραμμάρια ανάμεικτου παγωτού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ