Βουτιά θανάτου για τον Κώστα Πεταλά: Ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε από γκρεμό στην Μάνη

Σαν κεραυνός έπεσε στον δικηγορικό και τον ιατρικό κόσμο, αλλά και στην πειραϊκή κοινωνία, η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά και πρώην διοικητή του γενικού κρατικού Νικαίας, σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, σε περιοχή της Ανατολικής Μάνης. 

Ο 78χρονος Κώστας Πεταλάς έκανε ''βουτιά'' θανάτου με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα και εντοπίστηκε νεκρός από τους διασώστες που έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή.

Ήταν λίγο μετά τις 12.30 χθες το μεσημέρι (19-07-2016) όταν ο άτυχος δικηγόρος, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ κινούνταν στο δρόμο Σκουταρίου - Κότρωνα, με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο και να πέσει από τα 50 μέτρα στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες βούτηξαν στη θάλασσα και άλλοι κάλεσαν σε βοήθεια, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να ξεκινήσει η επιχείρηση από άντρες του λιμενικού...

Άνδρες του Λιμεναρχείου, πήγαν στο σημείο, όπου ήδη είχε ανασυρθεί από κατοίκους του χωριού ο ηλικιωμένος οδηγός, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, που είχε ενημερωθεί και είχε σπεύσει να συνδράμει.

Η σορός του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ