Μade in Greece το e-fresh.gr: Το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρονικό σούπερ-μάρκετ στην Ελλάδα, και με νωπά προϊόντα!

Με στόχο να πραγματοποιήσει τζίρο 15 εκατ. ευρώ μέσα στο πρώτο δωδεκάμηνο της λειτουργίας του ξεκίνησε τον Ιούνιο το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

Ο λόγος για το e-fresh.gr, το οποίο έπειτα από ένα χρόνο προετοιμασίας παρέχει πλέον τις υπηρεσίες του σε καταναλωτές και εταιρείες. Σε αντίθεση, μάλιστα, με άλλες αξιόλογες προσπάθειες έως τώρα, το e-fresh.gr διαθέτει και νωπά προϊόντα.

Μέχρι στιγμής, στην ελληνική αγορά μόνο κάποιες από τις παραδοσιακές αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων είχαν αναπτύξει, παράλληλα με το συμβατικό δίκτυο σημείων πώλησης, και ηλεκτρονικό κατάστημα. Η περίπτωση του e-fresh.gr προσιδιάζει –αν και τα μεγέθη ούτως ή άλλως της ελληνικής αγοράς είναι πολύ μικρά– με την περίπτωση του βρετανικού Ocado, το οποίο είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό και πραγματοποιεί ετήσιο τζίρο της τάξης του 1,31 δισ. ευρώ.

Το e-fresh.gr συνεργάζεται ήδη με 300 προμηθευτές και διαθέτει 10.000 προϊόντα στα οποία περιλαμβάνονται τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, είδη για ζώα συντροφιάς, βρεφικά είδη, μικρές ηλεκτρικές συσκευές. Αξιοποιώντας τις αλλαγές στη νομοθεσία, το e-fresh.gr διαθέτει επίσης βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, επιδέσμους, κάποια όργανα μέτρησης (πιεσόμετρα κ.ά.).

Για την ώρα το e-fresh.gr εξυπηρετεί μόνο τους καταναλωτές εντός της Αττικής και στόχος της εταιρείας στην τρέχουσα φάση είναι να εδραιωθεί στο λεκανοπέδιο. Ωστόσο, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στην "Καθημερινη", η επέκταση σε μεγαλύτερη γεωγραφική ζώνη είναι κάτι που δεν αποκλείεται για το μέλλον.

Το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί παραγγελίες από 25 ευρώ και άνω, ενώ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 55 ευρώ. Μάλιστα, οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν ακόμη και εντός δύο ωρών από την υποβολή τους. Διαθέτει επίσης πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και τμήμα εταιρικών πελατών προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες κυρίως μικρών επιχειρήσεων σε προϊόντα όπως καθαριστικά, χαρτικά κ.ο.κ. Οι καταναλωτές έχουν ακόμη τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες για τα διατροφικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που διατίθενται, να αξιολογήσουν τα προϊόντα ή να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών.

Στην εταιρεία απασχολούνται περί τα 50 άτομα, στα κεντρικά γραφεία και στην παράδοση των παραγγελιών. Η e-fresh.gr που προέβη το προηγούμενο διάστημα σε σημαντικές επενδύσεις για την υποδομή του καταστήματος (αποθηκευτικοί χώροι με αυτοματοποιημένες λύσεις ρομποτικής) σχεδιάζει επενδύσεις για ενίσχυση του δικτύου των αποθηκών της, καθώς και για δράσεις μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Τι μπορεί να εξυπηρετήσει το νέο ηλεκτρονικό σούπερ-μάρκετ

 

Το e-Fresh.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη πείρα στο λιανεμπόριο, στις εφοδιαστικές αλυσίδες και στις νέες τεχνολογίες, ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στους καταναλωτές της Αθήνας.

Οι πελάτες του e-fresh.gr μπορούν…

  • να καλύψουν τόσο τις ανάγκες τους σε τρόφιμα (ακόμη και φρέσκο γάλα), αλλά και σε ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα βρεφικής φροντίδας, κάβα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό
  • να διαλέξουν μεταξύ γνωστών brands, αλλά και ιδιαίτερων προϊόντων από μικρούς παραγωγούς καθώς και βιολογικά είδη
  • να αναζητήσουν και να βρουν εύκολα προϊόντα ιδανικά για χορτοφάγους, για πάρτυ, για Barbeque, προϊόντα ολικής άλεσης και άλλα.
  • να βρουν μαζεμένες όλες τις προσφορές για οικονομικότερες αγορές
  • να υποβάλλουν την παραγγελία τους στο δικό τους χρόνο, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • να επιλέξουν την μέρα, ώρα και τον χώρο όπου επιθυμούν να τους παραδώσουμε τις αγορές τους
  • να πληρώσουν με ασφάλεια και με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν
  • και να κερδίσουν χρόνο αφού πλέον μπορούν να αποφύγουν το κουραστικό και δαπανηρό ταξίδι προς ένα supermarket.
     

Το site  έχει εμπλουτιστεί με ιδέες και συνταγές που ενημερώνουν για την χρήση των αγαθών και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Το πρόγραμμα πιστότητας του e-Fresh.gr δίνει στους πελάτες την δυνατότητα συλλογής πόντων και την εξαργύρωσή τους σε δωροεπιταγές.

Επισκεφθείτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.e-fresh.gr/ 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ