Good News: H πισίνα του Χίλτον κάθε Πέμπτη βράδυ ανοιχτή με δωρεάν είσοδο

Τι θα λέγατε για ένα βραδινό μπάνιο στην πισίνα του Χίλτον; 

Το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μία από τις πιο ωραίες πισίνες της πόλης, κάθε Πέμπτη από τις 21:00 έως τη 1:00 τα ξημερώματα με δωρεάν είσοδο για όλους.

 

Το ξενοδοχείο προσφέρει αυτήν την μοναδική εμπειρία στους Αθηναίους για να ευχαριστηθούν μία ιδιαίτερη βραδιά στο κέντρο της πόλης και νόστιμες λιχουδιές ή κάποιο ποτό από το Oasis Bar .

 

 H πισίνα του Hilton είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για κολύμπι και ηλιοθεραπεία στο κέντρο της πόλης. Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις είναι ιδανική για μια μικρή απόδραση μέσα στην Αθήνα.

 

Τo Oasis Pool Bar & Grill που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης των Αθηναίων, όχι μόνο για καφέ, αλλά και για lunch break, αφού σερβίρει νόστιμα πιάτα με υπέροχη θέα στην πισίνα. Εκτός από την Πέμπτη το βράδυ, η πισίνα του Χίλτον λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 9:00 το βράδυ.

 

Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές και €40 τα Σαββατοκύριακα.    Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Βασ. Σοφίας 46. Για περισσότερες πληροφορίες στο 210-7281801. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ