Ένας ελληνικός αριστοκρατικός γάμος στο Λος Άντζελες με φαντασμαγορικές εικόνες στην Vogue

Ένας ελληνικός γάμος με μεγαλοπρέπεια, λάμψη και λεπτό γούστο τελέστηκε τον Ιούνιο στο Λος Άντζελες. 

Το πανέμορφο ζευγάρι, η Constance ("Connie") Peterson και ο Matthew Pavlovich γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια όταν και οι δυο τους σπούδαζαν σχεδιασμό και ανάπτυξη επιχειρήσεων με ειδίκευση στο τομέα της αγοράς ακινήτων.

Matt είναι ο αγαπημένος μου από τότε"παραδέχτηκε η Connie σε συνέντευξή της στη Vogue. "Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού μας φίλου και αρχίσαμε να βγαίνουμε λίγο καιρό μετά. Από τότε είμαστε αχώριστοι."  

Μετά από 7 χρόνια σχέσης ο Matt της έκανε πρόταση γάμου στο Newport Beach κοντά στο εξοχικό των γονιών της και το ζευγάρι όρισε την ημερομηνία στις 4 Ιουνίου του 2016. "Πάντα μου άρεσαν οι γάμοι τον Ιούνιο και λατρεύω τις παιώνιες" λέει η Connie. Η τελετή έγινε στον Ορθόδοξο Καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες. "Οι παππούδες μου, οι γονείς μου, οι θείοι, όλη η οικογένειά μου έχει παντρευτεί σ' αυτή την εκκλησία.

Άλλωστε κάθε Κυριακή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ερχόμουν σ' αυτή την εκκλησία και νοιώθω πως είναι κομμάτι μου. Πάντα ήξερα ότι θα παντρευτώ εδώ."      

Η Connie και ο Matt ήθελαν έναν παραδοσιακό, διαχρονικό χώρο για το δείπνο που θα ταίριαζε στην ομορφιά και την κομψότητα της Αγίας Σοφίας. Επέλεξαν το "The California Club", ένας χώρος γνώριμος και για τους δύο. "Ο μπαμπάς μου είναι μέλος του κλαμπ και με τον Matt έχουμε δειπνήσει άπειρες φορές. Η Αγία Σοφία και το The California Club ήταν η τέλεια επιλογή για τον γεμάτο επισημότητα Ελληνικό μας γάμο."  

   Οι φωτογραφίες που παραχώρησε η Connie στη Vogue μαρτυρούν τις αψεγάδιαστες επιλογές τους για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ