47χρονη μητέρα 6 παιδιών & γιαγιά έχασε 90 κιλά, έγινε ξανθιά και σέξι με εμφυτεύματα στήθους! Φώτο

Η 47χρονη Natalie King από τα 190 κιλά που ήταν, κατάφερε να αποκτήσει την εμφάνιση που πάντα ήθελε.

Η γυναίκα από την Κορνουάλη πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα όμορφο σώμα, ενώ ήθελε να γίνει μοντέλο από το τέλος της εφηβείας της. Όταν όμως η μητέρα των 6 παιδιών έμεινε έγκυος στην ηλικία των 18 ετών, έβαλε τα όνειρά της στην άκρη για να κάνει μια μεγάλη οικογένεια, αναφέρει δημοσίευμα της mirror.co.uk.

Με κάθε εγκυμοσύνη κέρδιζε και περισσότερο βάρος μέχρι που τελικά ξεπέρασε τα 160 κιλά, ενώ η ταλαιπωρία και το άγχος που την κυρίευαν την ανάγκασαν να μένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Όμως, μετά τον ερχομό του εγγονιού της, αποφάσισε να αλλάξει. Η 47χρονη έχασε 82 κιλά, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και έβαλε εμφυτεύματα στήθους για να ολοκληρώσει την εικόνα που πάντα ήθελε.

 

Το πρώτο σοκ το έπαθε όταν έχοντας τα περιττά κιλά, οι γιατροί την προειδοποίησαν για τη σοβαρότητα της υγείας της και της είπαν ότι θα μπορούσε να πάθει ακόμη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Με τη βοήθεια του συζύγου της, άρχισε να κάνει διατροφή και γυμναστική και να χάνει τα περιττά κιλά που τη βάραιναν.

 

«Νιώθω σαν να είμαι ένα διαφορετικό πρόσωπο», λέει η ίδια αποκαλύπτοντας ότι απέκτησε το σώμα που πάντα ονειρευόταν. Σήμερα έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί και πολλοί είναι εκείνοι που δεν την αναγνωρίζουν πλέον.

Τα παιδιά της, όπως αποκαλύπτει η ίδια, θαυμάζουν αυτή την αλλαγή και την στηρίζουν σε κάθε της κίνηση εφόσον εκείνη αισθάνεται όμορφα.

 

Μετά την απώλεια κιλών, ήρθε και η επιθυμία για αυξητική στήθους, πράγμα το οποίο ήθελε επίσης από νεαρή ηλικία, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει λόγω των παιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ