Η Ολυμπιακή αποστολή της Κούβας φοράει Λουμπουτέν & ετοιμάζεται για Ρίο

Ralph Lauren, DSquared2, Lacoste & Stella McCartney έχουν επιστρατεύσει όλη τους την δημιουργικότητα και έχουν αναλάβει τις εμφανίσεις κορυφαίων αθλητών για τους αγώνες του Ρίο. 

Πιο συγκεκριμένα ο Ralph Lauren υπογράφει νέες στολές για την ομάδα των ΗΠΑ, οι DSquared2 ανέλαβαν την ομάδα του Καναδά, η  Lacoste τους Γάλλους και η Stella McCartney την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα δημιουργήματα τους ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Ποιος όμως κατέκτησε τον τίτλο των πιο κομψών και καλοσχεδιασμένων στολών για τους Ολυμπιακούς του 2016; Δεν είναι άλλο από τον μετρ της μόδας Christian Louboutin. 

Ο Γάλλος σχεδιαστής υπογράφει τις στολές των αθλητών της αποστολής της Κούβας,  για τις επίσημες εκδηλώσεις εκτός γηπέδων και τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Φυσικά σχεδίασε και τα παπούτσια των αθλητών τα οποία κρύβουν μια κατακόκκινη σόλα, το διάσημο χαρακτηριστικό του οίκου.   

" Η κομψότητα και η ρευστότητα της κίνησης κάποιου που ελέγχει το σώμα του με συναρπάζει. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι σαν αυτοί οι αθλητές να φορούν ρούχα που τους δίνουν υπερδυνάμεις, που αψηφούν τη βαρύτητα, τους νόμους της φυσικής και το χρόνο. Εμείς σχεδιάσαμε τα ρούχα τους για τη στιγμή που ξαναγίνονται άνθρωποι, τη στιγμή της δόξας τους καθώς επιστρέφουν στον πραγματικό κόσμο." Ανέφερε ο ίδιος στο WWD, στην ερώτηση τι θαυμάζει περισσότερο στους αθλητές. 

Ενώ ο ίδιος σε tweet του αναφέρει: ‘’Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουν να νιώθουν απίστευτα με το σώμα τους ενώ θα δείχνουν εκπληκτικοί’’

 

Η σειρά ρούχων έγινε σε συνεργασία με τον παλαίμαχο αθλητή του χάντμπολ Henri Tai και  είναι εμπνευσμένη από την παράδοση και τα χρώματα της Κούβας.  

Δείτε την σειρά στο site του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ