Στη φυλακή ο μητροκτόνος στην Πάτρα μετά τις αντιφάσεις στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μάνας του. 

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του στις 18 Ιουλίου. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 28χρονος μητροκτόνος πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Ο 28χρονος χτύπησε τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Άνω πόλη. Την επόμενη ημέρα η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αρχικά στον Άγιο Ανδρέα και στη συνέχεια στο Ρίο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά δεν έμελλε να κρατηθεί στη ζωή. 

Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, όταν η γυναίκα εξέπνευσε, στις 27 Ιουλίου, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ. Πληροφορίες και μαρτυρίες οδήγησαν στην προσαγωγή του γιου για να διαπιστωθεί τι συνέβη στη μητέρα του. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή ''έσπασε'' και ομολόγησε.

Σύμφωνα με το thebest. gr,  πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος έλεγε για τη μάνα του, κατά μια εκδοχή ότι τη χτύπησαν ληστές και κατά μια δεύτερη ότι είχε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή όμως φέρεται να λύγισε και να αποκάλυψε στους αστυνομικούς, πως ο ίδιος την χτύπησε και σταμάτησε μόνο όταν εκείνη έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού. Ώρες αργότερα ειδοποίησε ασθενοφόρο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της άτυχης γυναίκας είχε ξεκινήσει..

Σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος χτυπούσε τη μάνα του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ