Η "μάχη" των κληρονόμων του Prince - 30 αποκλείστηκαν από τα δικαστήρια, 6 διεκδικούν 300 εκατ. δολάρια

Έξι άτομα, που δηλώνουν συγγενείς τους θρυλικού Prince, απέμειναν για να διεκδικήσουν την αμύθητη περιουσία τους, καθώς η μάχη των κληρονόμων συνεχίζεται στα αμερικανικά δικαστήρια.

Δικαστής στη Μινεσότα, ο οποίος έχει την εποπτεία της κληρονομιάς του καλλιτέχνη, περιόρισε τους πιθανούς διεκδικητές του, αποκλείοντας περίπου 30 άτομα, ενώ την ίδια ώρα διέταξε γενετικό έλεγχο για τους έξι εναπομείναντες, που δηλώνουν ότι είναι συγγενείς του.

Πρόκειται για  την αδελφή του Prince, Τίκα Νέλσον, τρία ετεροθαλή αδέλφια του, τους Σάρον Νέλσον, Νορίν Νέλσον και Τζον Νέλσον, αλλά και την Μπριάνα Νέλσον, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ανιψιά του, όπως και την κόρη της, την Βικτόρια Νέλσον. Οι δύο τελευταίες ισχυρίζονται ότι ο πατέρας της Μπριάνα Νέλσον ήταν ετεροθαλής αδελφός του Prince.

Ο Prince πέθανε στις 21 Απριλίου και το μοίρασμα της περιουσίας του θα γίνει από δικαστήριο, καθώς δεν είχε παιδιά, ούτε άφησε διαθήκη. Ηδη, τεστ DNA έχει αποκλείσει έναν τρόφιμο φυλακών στο Κολοράντο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι γιος του.

Η περιουσία του εκτιμάται στα 300 εκατ. δολάρια, ή και παραπάνω. Ανάμεσα σε εκείνους που αποκλείστηκαν από τη διεκδίκησή τους ήταν πέντε άτομα, που δεν κατονομάστηκαν, τα οποία ισχυρίζονταν ότι ο Prince ήταν ο βιολογικός πατέρας τους. Μία γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι είχε υιοθετηθεί, ισχυρίστηκε ότι ο Prince ήταν πατέρας της «βασισμένη στη γενική περιγραφή της ζωής των βιολογικών γονιών της, στη λατρείας που είχε στον καλλιτέχνη και τις ομοιότητες που είχε εμφανισιακά μαζί του».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ