Άγριο έγκλημα πάθους στο Κορωπί: 26χρονη φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγο του συντρόφου της

Ερωτικό ήταν το κίνητρο με έντονες προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύμα και θύτη στο άγριο έγκλημα που έγινε χθες το βράδυ στην αυλή σπιτιού επί της οδού Πυθαγόρα 66 στο Κορωπί.

 Θύμα της άγριας δολοφονίας με πολλαπλά χτυπήματα από κουζινομάχαιρο, ήταν η 35χρονη Θ.Π., μητέρα δύο ανήλικων αγοριών, 11 και 13 ετών αντίστοιχα! 
 

Ο άνθρωπος που την σκότωσε έμενε σε σχετικά κοντινή απόσταση από εκείνη και ήταν η 26χρονη Ν.Π., η οποία ήταν η νυν σύντροφος του πρώην συζύγου του θύματος με τον οποίο η 35χρονη ήταν βρισκόταν επί σειρά ετών σε διάσταση. Ο σύζυγος είχε αφήσει την γυναίκα του και τα παιδιά του και ζούσε με την 26χρονη και έκτοτε είχε ξεσπάσει ένας ανηλεής πόλεμος με εξυβρίσεις, απειλές και βροχή αλληλομηνύσεων μεταξύ των δύο γυναικών που συχνά τσακώνονταν για τα μάτια… του άντρα που και οι δύο διεκδικούσαν. 

Μία από αυτές τις φορές ήταν και η χθεσινή νύχτα, κατά την οποία η 26χρονη Νικολέτα πήγε προς το σπίτι της 35χρονης Θεοδώρας, βρέθηκαν έξω από το σπίτι και εκεί άρχισε ένας έντονος τσακωμός και πάλι μεταξύ τους για τους ίδιους λόγους. Σύντομα, οι δύο γυναίκες ήρθαν στα χέρια, άλλωστε το θύμα έφερε πολλούς μώλωπες, ενώ ο τσακωμός πήρε ακόμα πιο αιματηρές διαστάσεις, όταν η 26χρονη έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο που είχε πάρει από το σπίτι της και έπληξε πολλές φορές το θύμα της με αυτό, σε διάφορα σημεία του σώματος της, με αποτέλεσμα να την σωριάσει αιμόφυρτη στο έδαφος και στη συνέχεια η 26χρονη τράπηκε σε φυγή. 

Τα ανήλικα αγοράκια ευτυχώς έλειπαν από το σπίτι εκείνη την ώρα και δεν είδαν την κατάληξη της μητέρας τους. Γείτονες που είδαν το περιστατικό και γνώριζαν βέβαια όλους τους εμπλεκόμενους πρωταγωνιστές του δράματος, έσπευσαν στο συνεργείο φρένων αυτοκινήτων που διατηρεί ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, περίπου 200 μέτρα πιο κάτω και τον φώναξαν να τρέξει στο σπίτι της γυναίκας του. 

Εκείνος σοκαρισμένος έτρεξε εκεί και βρήκε την πρώην γυναίκα του να σφαδάζει αιμόφυρτη στο έδαφος, την σήκωσε αμέσως, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγο μετά η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Στην περιοχή σύντομα ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της 26χρονης την οποία δεν άργησαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί και να την συλλάβουν, ενώ σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία για ανθρωποκτονία. 

Έρευνα για το περιστατικό και για να φωτιστούν όλες οι πτυχές του εγκλήματος, διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.... 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ