Story of the day: Ο ομοφυλόφιλος που θέλει να αποκτήσει παιδί με τα ωάρια της αδερφής του

Ο Samuel επιθυμεί να κάνει οικογένεια, θέλει όμως το παιδί του να έχει τα δικά του γονίδια. 

Ο νεαρός Samuel Leighton-Dore έχει σχέση με τον φωτογράφο και σχεδιαστή Bradley Tennant και οι δυο τους θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια. 
Ο Samuel μίλησε στη βρετανική Mirror για την απόφασή τους αυτή αλλά  και  για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται.

Οι δυο τους θέλουν ένα μωρό το οποίο θα έχει γονίδια και από τις δύο οικογένειες. Ως συμβιβαστική λύση, η αδερφή του, Bronte, συμφώνησε να δωρίσει τα ωάριά της, έτσι ώστε το ζευγάρι να αποκτήσει την οικογένεια που πάντα ήθελε.

«Δεν είναι πολύ παράξενο αν το βάλεις κάτω. Θα κάνουμε εξωσωματική γονιμοποίηση. Θα είναι το ωάριο της αδερφής μου και το σπέρμα του συντρόφου μου και με τη βοήθεια μιας τρίτης γυναίκας η οποία κατά προτίμηση θα έχει ήδη τη δική της οικογένεια. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο εγώ και ο σύντροφός μου θα έχουμε κάποια βιολογική σχέση με το παιδί μας στο μέλλον. Μπορεί να ακούγεται μάταιο σε μερικούς ανθρώπους, αλλά νομίζω ότι η επιθυμία να αποκτήσεις ένα παιδί με το πρόσωπο που αγαπάς είναι αρκετά φυσική» λέει ο ίδιος.

Όπως προσθέτει δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν τώρα αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει να το προγραμματίζουν καθώς είναι πολύ δαπανηρό. Τα δύο αδέρφια είχαν συζητήσει ξανά το θέμα παλιότερα αλλά το έκαναν πιο σοβαρά όσο μεγάλωναν. Η αδερφή του νεαρού είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να βοηθήσει με τέτοιο τρόπο ενώ το ζευγάρι αναφέρει ότι θα την αποκαλεί «σπέσιαλ θεία» ή «καλή νεράιδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ