‘’Πυθαγόρας , Αίσωπος & Επίκουρος παίζουν σκάκι στη Σάμο; O Αριστοτέλης μαζεύει βότανα στη Νάξο ; Που τους βρίσκω;’’

Η σχεδιάστρια του Sophia.com.gr  έκανε πάλι το θαύμα τους με τους αρχαίους .

Τους πάει βόλτα στα νησιά .Τους στέλνει  διακοπές , τον Αριστοτέλη  για να μαζέψει βότανα στη Νάξο  , φτιάχνει παρέα με τον Πυθαγόρα ,τον Αρίσταρχο , τον Επίκουρο και τον Αίσωπο (: τι παρεάκι ε ;) για να παίξουν σκάκι στην Σαντορίνη .

Που στέλνει την Αφροδίτη ; Στη Μήλο φυσικά ,στο νησί της 
«Πρέπει να δούμε τη ζωή σαν ένα παιχνίδι» λέει ο Πλάτωνας πάνω στο βαμβακερό T-shrit, ενώ ο Αριστοτέλης τονίζει «Δεν υπήρξε ποτέ μεγαλοφυΐα χωρίς μια δόση τρέλας»,

"Στο άγγιγμα του έρωτα, όλοι γίνονται ποιητές - Πλάτων "
"Να είσαι αυτό που θέλεις να φαίνεσαι» - Σωκράτης"

Αυτά τα "παιγνίδια " με τους αρχαίους , τα βάζει σε  στάμπες στα tshirts της για κορίτσια και αγόρια , τα βάζει στις όμορφες καλοκαιρινές τσάντες της , τα  κάνει μόδα. 

Αφού το eirinika παρουσίασε τα μοναδικά μαξιλάρια της, τα θαυμάσια διακοσμητικά  πιάτα της ήρθε η στιγμή για τα top αγαπημένα  του καλοκαιριού μας !  Τσάντα, Tshirt ! 
Φορέστε τα και θα σας ρωτήσουν όλοι που τα βρήκατε . Φτιάχνουν το κέφι σας φορώντας τα αλλά και των άλλων που σας βλέπουν . Είναι σίγουρο μάλιστα ότι είναι ένας ιδανικός τρόπος για να προσεγγίσετε με χιούμορ τον κόσμο της σοφίας της Αρχαίας Ελλάδας .

Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πια ότι για να τους αγαπήσει ειδικά η νέα γενιά , αυτό δεν θα γίνει μέσα από το δυσνόητο η κακοδιδασκόμενο  μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών ..... 
Φορέστε λοιπόν αρμονία η έκσταση βάλτε μπροστά σας έκσταση, ουτοπία & διάλογο.

Κάντε διακοπές με τον Πυθαγόρα και είναι βέβαιο ότι θα σας ρωτήσουν ποιός είναι, εσείς τότε google στα κρυφά για να πείτε δύο λόγια για τον μεγάλο μαθηματικό . Αν ρωτήσουν μα τι κάνει ο Πλάτωνας στην Σαντορίνη , εσείς απαντάτε εύστοχα:" μα μιλάει για τον μύθο της Ατλαντίδας"...

Τον Αίσωπο δεν υπάρχει ευκολότερο αφού τον συνδέετε με τους μύθους του , τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα με την γέννηση  της φιλοσοφίας . 

Στο eshop Sophia.com.gr θα βρείτε λοιπόν
 

ΤΣΑΝΤΕΣ 
 Ευρύχωρες και φτιαγμένες από ανθεκτικό ύφασμα που πλένεται, οι τσάντες αυτές θα σας φανούν πολλαπλά και πολλές φορές χρήσιμες: στο σούπερ μάρκετ, στην παραλία και αλλού.

 

Είναι διαθέσιμες σε δύο σχέδια: σοφά αποφθέγματα σε τετράγωνο πλαίσιο και περίτεχνες συνθέσεις εμπνευσμένες από ελληνικές λέξεις.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, εκπέμπουν διπλό μήνυμα για περιβαλλοντική συνείδηση και εκτίμηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 

Τ SHIRTS 
Το κλασικό και πάντα βολικό βαμβακερό t-shirt, δίνει σοφές συμβουλές για μια καλύτερη ζωή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ