Οι δυνατές γυναίκες δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνουν αυτά τα πράγματα για έναν άνδρα

Οι γυναίκες που νιώθουν ανασφάλεια συχνά χάνουν την αυτοεκτίμηση τους βάζοντας την άποψη του συντρόφου πάνω από την δική τους.

Διαβάστε του 5 πιο κάτω λόγους, σύμφωνα με το baby.gr  και μάθετε γιατί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να ακολουθήσετε την γνώμη του οποιοδήποτε πριν από την δική σας: 

1. Αλλαγή εμφάνισης
Αν είναι αξιοπρεπής και σας σέβεται, ποτέ δεν θα σας αναγκάσει να αλλάξετε το λουκ σας για χάρη του. Θα πρέπει να αγαπάς εσάς, και όχι την εμφάνισή σας. Αν το βάρος σας, τα μαλλιά σας, ή το ύφος σας τον ενοχλούν, αυτός δεν είναι μαζί σας για τους σωστούς λόγους. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε θα πρέπει να γίνουν γιατί εσείς τις θέλετε, και όχι για κάποιον άλλο.

2. Συμβιβασμός
Κανένας δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να φτάσετε τους στόχους σας. Είναι η ζωή σας, πρώτα από όλα, και κανείς άλλος δεν θα το μετανιώσει αν αφήσει τα όνειρα του περισσότερο από εσάς. Η απόφαση για να αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία για δουλειά ή ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας να βρίσκεται σε αναμονή μπορεί να μη φαίνεται άσχημο τώρα, αλλά έτσι το μέλλον σας δεν είναι εγγυημένο. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να στηρίξει τις προσπάθειές σας, και αν ο ίδιος είναι πρόθυμος να συμπορευτεί με τις αποφάσεις σας, αυτό είναι απλά ένα μπόνους.

3. Περιμένετε την έγκριση του
Μια ισχυρή γυναίκα παίζει με τους κανόνες της και δεν κάθεται να πάρει οδηγίες. Θα πρέπει να είναι διεκδικητική και να προχωρήσει με τις δικές της αποφάσεις και όχι να επιδιώκει την έγκριση κάποιου άλλου. Έχετε μεγαλώσει αρκετά για να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για σας.

4. Ακύρωση ήδη προγραμματισμένου σχεδίου
Είναι διαφορετικό να επαναπρογραμματίσετε τη μέρα σας όταν προκύψει κάτι σημαντικό, αλλά είναι προβληματικό όταν αφήνετε αυτό που κάνετε για να είστε μαζί με τον σύντροφό σας. Οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα πρέπει να είναι στο περιθώριο και να τους βλέπετε μόνο όταν αυτός είναι διαθέσιμος. Ποτέ δεν θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για αυτόν, και αν έχει σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό σας, δεν θα τον πείραζε να σας δει κάποια άλλη στιγμή.

5. Αφήστε τον να αλλάξει εκείνος
Μην αλλάξετε ποτέ και για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό σας. Και αν αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή, θα πρέπει να είναι η αλλαγή με την οποία αισθάνεστε καλύτερα. Είναι πιθανό να ενδιαφέρετε περισσότερο αν το κάνετε το χ και το ψ, αλλά ο ίδιος θα άλλαζε πραγματικά κάτι για εσάς;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ