Η όμορφη νεαρή μεσίτρια πούλησε ένα σπίτι & το βράδυ την έπιασαν να κάνει σεξ με τον φίλο της για να το γιορτάσει

Να γιορτάσει (κάνοντας σεξ με το φίλο της) μέσα στο σπίτι που πούλησε την προηγούμενη μέρα ήθελε η 22χρονη Kayla Marisa Seloff από το Houston του Τέξας.

Η νεαρή μεσίτρια αφού κατάφερε να υπογράψει την πώληση ενός σπιτιού στο Friendswood του Houston θέλησε να κάνει σεξ στο άδειο σπίτι με τον εραστή της.

Κρατώντας ένα φακό και με τον 27χρονο Joshua Leal αγκαλιά τα ξημερώματα του Σαββάτου μπήκαν στο άδειο σπίτι και άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Ενας γείτονας βλέποντας το φως του φακού μέσα στο άδειο σπίτι κάλεσε την αστυνομία η οποία λίγα λεπτά αργότερα έπιασε το παθιασμένο ζευγάρι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail

Αρχικά δήλωσαν ότι ήταν παντρεμένοι και ότι ήταν οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν με τη δικαιολογία.

Σαν να μην έφτανε αυτό βρήκαν στο αυτοκίνητό της 22χρονης μαριχουάνα. Άμεσα οδηγήθηκαν στο τμήμα και αφού κατέβαλαν εγγύηση 1000 δολαρίων αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα η νεαρή εργάζεται για την Simien Properties. Εκπρόσωποι της εταιρείας δεν σχολίασαν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ