Συγκλονίζει η Νανά Καραγιάννη στην πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτεια υγείας της: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»

Την πρώτη δημόσια συνέντευξη μετά από τις πολύ δύσκολες μέρες στην Εντατική και τη μάχη της με την ζωή έδωσε η Νανά Καραγιάννη στο περιοδικό Down Town.

Με την ίδια να δηλώνει σοκαρισμένη με αυτό που πέρασε στην Εντατική, η Νανά Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο με νεφροπάθεια και όπως δηλώνει έφθασε μέχρι τον θάνατο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε βγει νικήτρια από τη μάχη της με την νευρική ανορεξία, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια έπαιρνε συνεχώς κιλά, έτρωγε κανονικά και ήταν καλά στην υγεία της. Ωστόσο, παρ΄ότι όλα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο, ο οργανισμός της ήταν ήδη επιβαρυμένος και έτσι κατέληξε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ένιωθα πιο κουρασμένη απ’ ότι συνήθως, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας του καύσωνα. Είχα έντονους πόνους στους μυς και έλεγα «θα πιάστηκα από το κομπιούτερ». Δίψαγα τρομερά και σκεφτόμουν «μάλλον έχω σάκχαρο». Έκανα τακτικά εξετάσεις αίματος. Που να φανταστώ όμως ότι κουράστηκαν τα νεφρά μου… Κατέληξα στα καλά καθούμενα στην Εντατική», αναφέρει η ίδια.
 
Όντας εντελώς ανήμπορη να σταθεί στα πόδια της, η Νανά ανέφερε πως όταν επανήλθε από το κώμα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω της και να σηκωθεί από το κρεβάτι.

«Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω».

Με τις προηγούμενες επισκέψεις της στο νοσοκομείο να είναι ένα «πικνίκ» μπροστά σε αυτό που πέρασε, η ίδια έλεγε στον εαυτό της πως δεν θα την βγάλει καθαρή αυτή τη φορά, κλαίγοντας όλη την ώρα.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί «πεθαίνεις» και εγώ να έκανα χαβαλέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ