Βίντεο: Ινδός κουβαλάει την νεκρή γυναίκα του για 12 χιλιόμετρα

Ένας πάμφτωχος άνθρωπος στην Ινδία κουβάλησε το σώμα της γυναίκας του για 12 ολόκληρα χιλιόμετρα, αφού το νοσοκομείο όπου και πέθανε, παρέλειψε να παράσχει ασθενοφόρο για να μεταφέρει το σώμα πίσω στο χωριό τους.

Η σύζυγός του Dana Majhi, Amang, 42 ετών, πέθανε από φυματίωση στην περιοχή του νοσοκομείου στην πόλη Bhawanipatna στην πολιτεία Ορίσα.

 

Ο κ Majhi είπε ότι το χωριό του ήταν 60 χιλιόμετρα μακριά και δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να νοικιάσει ασθενοφόρο.

 

Οι αρχές του νοσοκομείου έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

«Καμία επιλογή»

«Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη και πέθανε το ίδιο βράδυ. Ο σύζυγός της πήρε το σώμα της χωρίς να ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό του νοσοκομείου», δήλωσε ο ανώτερος ιατρικός υπάλληλος Β. Brahma.

 

Ο Majhi, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του πέθανε την Τρίτη το βράδυ και ότι άρχισε το περπάτημα με το σώμα της, την Τετάρτη μετά από τις εκκλήσεις από το προσωπικό του νοσοκομείου, να απομακρύνει το σώμα.

 

«Συνέχισα να παρακαλώ το προσωπικό του νοσοκομείου να μου δώσει ένα όχημα για να μεταφέρω το σώμα της συζύγου μου, αλλά εις μάτην. Επειδή είμαι ένας φτωχός άνθρωπος και δεν μπορούσα να μισθώσω ιδιωτικό όχημα, δεν είχα άλλη επιλογή από το να κουβαλήσω το σώμα της στον ώμο μου» είπε.

Νωρίς την Τετάρτη, είπε, τύλιξε το σώμα σε πανί και άρχισε το μακρύ ταξίδι για το χωριό του στην Melghar για τις τελευταίες ιεροτελεστίες, συνοδευόμενος από τη 12χρονη κόρη του Chaula.

Είχε περπατήσει για περίπου 12 χιλιόμετρα, όταν κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο παρενέβησαν και ένα ασθενοφόρο έφτασε.

 

Η αποτέφρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ