Πατέρας Κορακάκη: Δεν φταίει ο Παυλόπουλος που δεν κάλεσαν την Άννα στο Μέγαρο - Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον ΠτΔ

Συνέχεια στο σίριαλ της παρεξήγησης, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα αναφορικά με το Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίνει ο πατέρας και προπονητής της διπλής Ολυμπιονίκη του Ρίο Άννας Κορακάκη, Τάσος.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί από την Τετάρτη το βράδυ: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Αν θα πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο και πότε θα πάμε. Το μάθαμε από 3-4 δημοσιογράφους που με πήραν τηλέφωνο. Έως τις 22:00 δεν με είχε πάρει κανείς. Αργά το βράδυ πήρα τον κ. Καπράλο και μου είπε ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί και ότι δεν έκανε αυτός τις προσκλήσεις».

Και συνέχισε: «Πριν φύγουμε από τη Βραζιλία, είχαμε μιλήσει με το αρχηγείο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τους εξηγήσαμε ότι η Άννα θα πάει διακοπές. Αν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γινόταν πριν τις 30 του μηνός θα θέλαμε να μας ενημερώσουν 1-2 μέρες πριν, για να αλλάξει η Άννα τα εισιτήρια. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο κ. Κούβελος, ούτε ο κ. Κολυμπάδης».

Όσον αφορά στην επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προπονητής Τάσος Κορακάκης: «Στις 12 το βράδυ με πήρε ο Πρόεδρος. Κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος. Ένα λάθος που δεν εμπλέκεται ο ίδιος. Μας είπε ότι όταν επιστρέψει η Άννα θα μας υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο».

Ο Τάσος Κορακάκης επεσήμανε πως έπεσαν από τα σύννεφα: «Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν μας έχουν πάρει ούτε να μας ζητήσουν μία συγγνώμη. Ακόμη και στην περίπτωση που ήταν ανθρώπινο λάθος-όσο μεγάλο κι αν είναι- δεν μας πήρε κανείς να μας ζητήσει συγγνώμη. Εκτός από τον κ. Καπράλο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ