Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ζητά συγγνώμη από τη Στεφανίδη: ''Εγώ είμαι ο Γκάου, Κατερίνα''

Σε επίθεση κατά της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη προέβη ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου δήλωσε: «Η σημαιοφόρος μας... Λάθη κάνει η Κατερίνα Στεφανίδη, τώρα που είναι καβάλα στο άλογο. Σε ξέραμε Κατερίνα και σένα και την Κυριακοπούλου. Άρα, δεν ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί σου κάθε 4 χρόνια. Τώρα το ότι δεν υπάρχουν παπαράτσι κάθε μέρα έξω απ' το σπίτι σου, έχεις δίκιο. Αλλά μένεις λίγο μακριά βρε Κατερίνα. Που να έρθουν USA, εύκολο είναι; Και η "Αυγή" Κατερινάκι, ναι, life style περιοδικό είναι .. Και μόνο που αναρωτιέσαι τι διάολο είναι αυτή η Αυγή. κάτι δείχνει. Είναι λίγο γκάου η Κατερίνα μας ή λάθος κάνω;».

Βέβαια η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης αντέδρασε άμεσα τονίζοντας ότι ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ. 

Επίσης στο δελτίο Τύπου αναφερόταν ότι η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Ενώ η ανακοίνωση κλείνει αναφέροντας ότι «η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

Εν συνεχεία ο δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ