O συγκινητικός διάλογος των δύο γιών του Α. Μπάρκουλη:Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσα από το Facebook

O 15χρονος Νίκος Μπάρκουλης απάντησε με συγκίνηση στην ανάρτηση του μεγάλου του αδελφού, Dre, που ζει στον Καναδά. 

Ο Ντρε, που ζει στον Καναδά, δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, αλλά μέσω του Facebook, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.  

«Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης...», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος και πρόσθεσε: «το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό. Μακάρι να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».

Χθες βράδυ ο 15χρονος αδελφός του Νίκος, συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας και αυτός για τα συναισθήματα του:

«Ξέρω πως είναι..Ξέρω τον πόνο να χάνεις κάποιον που αγαπάς. Και το χειρότερο πράγμα είναι ότι πρέπει να φαίνεσαι, να μείνεις δυνατός μπροστά στους άλλους. Αλλά μέσα σου... καταστρέφεσαι» και συμπλήρωσε λέγοντάς του: «Σε αγαπώ θα είμαι εδώ για σένα».

Ο Ντρε του απάντησε :«Σ΄ευχαριστώ Νίκο, κι εγώ σ αγαπώ. Να κρατήσουμε επαφή και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Να είσαι δυνατός». 

Διαβάστε επίσης: Φωτό: Ο 40χρονος άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη - Τον είχε δει μόνο μια φορά, τι έγραψε στο fb για τον θάνατο του

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ