O γιος του Καφετζόπουλου μαινόμενος: «Θέλω να ρουφιανεύω τις λαδιές των αριστερών στον χώρο μου με ψευδώνυμο»

Ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Καφετζόπουλος ξεσπά εναντίον των καλλιτεχνών που πλουτίζουν "πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι".

Ο γιος του  Αντώνη Καφετζόπουλου, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του σε κινηματογράφο και θέατρο, επιτείθεται με την πρόσφατη του ανάρτησή στο Facebook κατά των πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών και των "αριστερών αφεντικών'.

Διαβάστε όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Υπάρχει κάποιο σάιτ ή κάποιος που μπορεί να μου δώσει βήμα να γράφω άρθρα εναντίον πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών; Τους έχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές από αυτά τα φρόκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι δεν υπάρχουν. Και επειδή στο θέατρο και στο σινεμά είναι φουλ τέτοιοι, θέλω κάποιος να μου δώσει ένα βήμα να τα γράφω με ψευδώνυμο. Και να αρχίσω να ρουφιανεύω και τις λαδιές που γίνονται στο χώρο. Γενικά υπάρχει υλικό αλλά δεν θέλω να τα γράφω εδώ, προτιμώ με ψευδώνυμο. Θέλω να ασχοληθώ με τον φασισμό του σκηνοθέτη στην σύγχρονη τέχνη και ειδικότερα από άτομα που αυτό πλασάρονται ως αντίθετοι του. Έχει ψωμί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ