Love is in the air: Ένας ευτυχισμένος γάμος στα συντρίμμια της Ιταλίας - Φώτο

Ο Ραμόν και η Μαρτίνα Αντάτσι, που προετοίμαζαν τον γάμο τους εδώ και έναν χρόνο, πληροφορήθηκαν πως ο ναός που θα παντρεύονταν ήταν γεμάτος συντρίμμια και τοίχοι αυτού είχαν καταρρεύσει.

 Αυτό, βέβαια, δεν τους πτόησε και αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην κεντρική πλατεία της πόλης Acquasanta Terme, η οποία βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού.

 

«Στην αρχή είχα σοκαριστεί. Το σχεδιάζαμε όλο αυτό πάνω από ένα χρόνο», λέει η Μαρτίνα στο CNN.

«Οταν ο Don Giovanni μας είπε πως η εκκλησία δεν ήταν ασφαλής, είπα στην σύζυγό μου: ''Θέλω να κάνουμε τον γάμο μας εκεί, επειδή οι άνθρωποι χρειάζεται να σκεφτούν για λίγο κάτι άλλο», δηλώνει ο Ραμόν και προσθέτει: «Αγαπώ την πόλη και τους ανθρώπους της. Γιατί να κάνουμε το γάμο σε άλλη πόλη;».

 

Και έτσι και έγινε! Παρά το αρχικό σοκ, το μυστήριο μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία, με δεκάδες ανθρώπους να παρακολουθούν το μυστήριο.

«Φυσικά και ανησυχούσα και είχα και άγχος. Δεν ήθελα να προσθέσω και άλλα προβλήματα στη πόλη», τονίζει η Μαρτίνα. «Ωστόσο, όλοι ήταν υπέροχοι και τόσο δεκτικοί», συμπληρώνει.

Εν μέσω ερειπίων, λοιπόν, ένα ζευγάρι είπε: «Δέχομαι», σκορπώντας στιγμές αγάπης και ευτυχίας σε μια περιοχή, που μετρά ακόμα τις πληγές της.

Η ανταποκρίτρια του CNN, Ατίκα Σούμπερτ, ήταν εκεί και μετέφερε στους ακολούθους της στο Instagram τον γάμο του ζευγαριού. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ