50 χρονών σήμερα η Σάλμα Χάγιεκ: Από πρωταγωνίστρια μεξικάνικης σαπουνόπερας σύζυγος του πλουσιότερου Γάλλου

Η Σάλμα Χάγιεκ γεννήθηκε 2 Σεπτέμβρη 1966 στο Coatzacoalcos (Μεξικό) από πατέρα λιβανικής καταγωγής και μεξικανή μητέρα. 

Η Salma άρχισε την καριέρα της στην μεξικανική τηλεόραση παίζοντας στην σαπουνόπερα Τερέζα την δεκαετία του '80. Μετά την επιτυχία αυτή, αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει σταρ.

Έκανε κάποια μαθήματα υποκριτικής για δύο χρόνια πριν την πρώτη της εμφάνιση στην ταινία "Crazy My Life", αλλά το κοινό της πρόσεξε το 1995 μετα την συμμετοχή της στην ταινία Desperado δίπλα στον Αντόνιο Μπαντέρας.

Μετά από μια σειρά συμμετοχών σε ταινίες όπου δεν μπορούσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της ήρθε το Φρίντα (2002) μια ταινία στην οποία συμμετείχε και ως παραγωγός για την οποία προτάθηκε για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου.

Το 2009 παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη

Οι ανασφάλειες της Σάλμα Χάγιεκ πριν τα 50 

«Πλησιάζω τα 50 και είναι λογικό να έχω ανασφάλειες με το σώμα μου. Έχω και εγώ τις μέρες μου. Είναι φορές που αισθάνομαι τέλεια και άλλες που δεν μου αρέσω καθόλου»

Δεν κοιμάμαι με τον άνδρα μου κάθε βράδυ μαζί 

Ο σύζυγος της Σάλμα Χάγιεκ είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και εκείνη δείχνει αποφασισμένη να τον κρατήσει με νύχια και με δόντια.

Ο Γάλλος Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι δισεκατομμυριούχος. Κατέχει το πολυκατάστημα Printemps, το περιοδικό Le Point, τον οίκο Christie's, τον οίκο ΜΜΕ Bouygues, τη φίρμα ρούχων Gucci και πολλά άλλα.

Ο Πινό αγαπάει τις όμορφες και διάσημες γυναίκες και είχε μακρόχρονη σχέση με την Λίντα Εβατζελίστα, με την οποία απέκτησε και ένα παιδί. Παράλληλα ο Πινό ξεκίνησε σχέση με τη Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πάλεψε για να τον αποκτήσει και τα κατάφερε! Εκαναν έναν εντυπωσιακό γάμο και απέκτησαν μια κόρη, που είναι σήμερα 8 ετών.

Δίπλα στον βαθύπλουτο σύζυγό της η Χάγιεκ δείχνει ολοκληρωμένη. Τον κοιτάζει στα μάτια, κολλάει πάνω του και τον παρουσιάζει σε όλα τα κοσμικά γεγονότα που αφορούν το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του θέαματος, την οποία ο δισεκατομμυριούχος δείχνει να λατρεύει.

«Το σεξ δεν είναι το κλειδί ενός ευτυχισμένου γάμου, είναι μια δευτερεύουσα υπόθεση. Και δεν είναι για κάθε μέρα. Αν το κάνετε συνέχεια, χάνει την αίγλη του. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρεί κάποιος τη χημεία σε ένα ζευγάρι» δήλωσε.

Για τη Σάλμα, το να συντηρείς τη φλόγα είναι μια υπόθεση που δεν περνά απαραίτητα από το κρεβάτι. Το ουσιαστικό για εκείνη βρίσκεται αλλού: «Πρέπει να συνεχίσεις να γελάς, να ανακαλύπτεις τον άλλο, να περνάς χρόνο μαζί του, να είσαι ρομαντικός... Ενας καλός γάμος, γεμάτος αγάπη, είναι η ολοκλήρωσή μου».

Τι λέει για τα μπότοξ 

«Πρέπει να αρχίσεις το Botox, μου είπαν όταν ήμουν νέα και προσπάθησαν να μου πουλήσουν την ιδέα ότι αν το έκανα εκείνη τη στιγμή μετά δεν θα είχα ρυτίδες. Δόξα τον Θεό δεν το έκανα», λέει η Σάλμα Χάγεκ.

 

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ