Χάος στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League: Εισβολή κουκουλοφόρων, τραυματισμοί και μολότοφ!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Football League  στο Αττικό Άλσος.

Περίπου 30 κουκουλοφόροι έφτασαν στο σημείο, πετώντας μολότοφ, φωτοβολίδες, καρέκλες και τραπέζια, έριξαν κάτω τις κάμερες, έσπασαν τα λάπτοπ των φωτογράφων, ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Στέλιο Βολιτάκη, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση. Επι τόπου του έγιναν ράμματα κάτω από το φρύδι και στη συνέχεια τον πήγαν στο ΚΑΤ.

Κατά την εισβολή τους οι κουκουλοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκομένους “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, ενώ αποδέκτης σφοδρής λεκτικής επίθεσης έγινε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που βραβεύτηκε για τηνπροσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, ουρλιάζοντας: "Τι κάνετε; Υπάρχουν παιδιά εδώ...". Προτού φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει.

Την ώρα της επίθεσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων αυτό του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ