Το νέο κορυφαίο trend στο μανικιούρ: Holographic nails - Προτάσεις και πώς να το κάνετε

Μετά τα mirror nails, γνωστά ως metallic ή μεταλλικά μανικιούρ και τα stone nails, το νέο κορυφαίο trend στο μανικιούρ είναι τα holographic nails.

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που είναι σούπερ λαμπερό, ιριδίζον και θυμίζει κάτι από το μέλλον. Το μόνο που μπορεί να σας εμποδίσει στο να το κάνετε είναι ότι χρειάζεται ημιμόνιμο μανικιούρ για να γίνει και αυτό διότι το φινίρισμα του δεν δημιουργείται με το βερνίκι, αλλά με μια λεπτόκοκκη ολογραφική σκόνη – πούδρα που απλώνεται με την βοήθεια ενός πινέλου μανικιούρ ή μακιγιάζ στο ημιμόνιμο μανικιούρ προτού αυτό ολοκληρωθεί.

Πιο συγκεκριμένα το τελικό ιριδίζον χρώμα που θα αποκτήσουν τα νύχια σας οφείλεται στο χρώμα που έχετε επιλέξει ως βάση για την ολογραφική σκόνη. Επομένως, αν επιλέξετε μια ροζ απόχρωση μανό ως βάση, το αποτέλεσμα θα είναι ένα ροζ ιριδίζον χρώμα, αν πάλι επιλέξετε μωβ βερνίκι, τότε θα πάρετε ένα υπέροχο μωβ holographic manicure. Η επιλογή είναι δική σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να παίξετε με τις επιλογές που θα κάνετε στο μανικιούρ σας, επιλέγοντας να βάψετε με κανονικό βερνίκι κάποια δάχτυλα και να περιορίσετε τα holographic nails σε ένα ή δυο στο κάθε χέρι. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το κορυφαίο trend σε ένα μέρος του ενός νυχιού σας, αφήνοντας το υπόλοιπο σε κανονικούς χρωματισμούς. Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε λοιπόν τον τρόπο δημιουργίας του συγκεκριμένου νέου κορυφαίου trend στο μανικιούρ, δηλαδή τα holographic nails, καθώς επίσης και μερικές προτάσεις για τα νύχια σας!

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ