H Μiley Cyrus δεν θα ξαναφωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί: Ο θαυμάσιος λόγος που την έκανε να το κόψει

Ήταν σίγουρα η πιο αναπάντεχη - και ταυτόχρονα καλύτερη - δήλωση της καριέρας της.

H Miley Cyrus. εδώ και λίγο καιρό, μοιάζει να έχει εξαφανιστεί και δείχνει να αποφεύγει τη δημοσιότητα και την προβολή. Η 23χρονη ποπ σταρ μίλησε στο περιοδικό Elle και εξήγησε τον λόγο που έχουμε καιρό να τη δούμε σε κόκκινο χαλί, να ποζάρει για τις στρατιές φωτογράφων.

Για την ακρίβεια, κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2015, όταν τίμησε τον Bill Murray για την πρεμιέρα του "A Very Murray Christmas" στο Netflix.

"Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που με είδατε σε κόκκινο χαλί" δηλώνει η τραγουδίστρια και εξηγεί πως δεν θα ξαναεμφανιστεί ποτέ σε κάτι ανάλογο. "Γιατί όσο πεινάνε άνθρωποι, εγώ να βρίσκομαι σε ένα κόκκινο χαλί; Επειδή είμαι σημαντική; Επειδή είμαι διάσημη; Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Είναι σαν κουκλοθέατρο. Σαν να είμαι στο Zoolander" εξηγεί περαιτέρω.  

Στα πλαίσια αυτής της ακτιβιστικής φιλοσοφίας, έχει όμως προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στη ζωή της και εγκαταλείπει σταδιακά όλα τα κλισέ της βιομηχανίας.  Για παράδειγμα έπαψε εδώ και καιρό να χρησιμοποιεί ατζέντη και πλέον διαχειρίζεται μόνη της την επικοινωνία της, ακόμη και με τους θαυμαστές της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ