Βρέθηκε στο Λουτράκι η 27χρονη καλλονή- φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη - «Κάνω διακοπές», είπε η ίδια

Η 27χρονη εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου  και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η 27χρονη είχε στην κατοχή της 28.000 δολάρια, ενώ στο Λουτράκι σπεύδουν ο πατέρας της, γιατρός από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (με τον οποίο έχουν οικογενειακή σχέση), αλλά και ο ψυχίατρος που γνωμάτευσε ότι η φοιτήτρια πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, βάσει των περιγραφών που είχε από την οικογένεια και τους περίοικους.

 

Όταν μια υπάλληλος του ξενοδοχείου εντόπισε τη φοιτήτρια, κάλεσε τους αστυνομικούς. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως όταν την ρώτησαν αν ονομάζεται Μαρία Νέστορα, εκείνη απάντησε καταφατικά, ενώ όταν της εξήγησαν γιατί την ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!»

Η 27χρονη φοιτήτρια, μια μέρα πριν εξαφανιστεί,είχε πει στη μητέρα της πως έπρεπε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

 

Σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Πίστευε πως την παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ και λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ